1 ÅR

 
Exakt 1 års skillnad på bilderna. Utsidan har inte förändrats mer än att jag bytt hårfärg och lagt på mig några kilo. Insidan har dock ändrats mer, på både bra och dåliga sätt!

lyckligare nu

Dagarna är upp och ner, finns ingen dyngsrytm, jag är inne i den bästa tonårsperioden som finns. Jag älskar att vara en lite skitunge som gör allt jag inte får. Att leva livet fullt ut är något denna sommaren gjort med mig. Allt är så jävla underbart, jag älskar allt. Jag älskar min familj. Jag älskar mina vänner. Jag älskar att festa sönder tills solen börjar gå upp igen och man inte ens behöver lägga sig innan nästa fest börjar. Jag älskar västkustens härliga sommar, båtlivet, saltvattenhåret, den bruna hyn. Allt är perfekt nu.
 
 

2

 
Saknar dessa två brudar helt galet mycket. Ida har varit utomlands hur länge som helst och är fortfarande, och Amanda jobbar väldigt mycket nu. Vill träffa mina bästisar nu, nu, nu...

SVAR

Anonym: Vad för primeboots är det du har? Vad kostade dom?
Svar: Jag har modellen "Engineer Middle" och dom kostade 2899:- 
 
Vilhelmina: Vilka snygga byxor! Var det längesen du köpte dem? vad heter modellen? Skulle bli så tacksam om du kunde svara mig! :)
Svar: Tack ska du ha! Ja, det var nog upp mot ett år sedan från Cubus. Alla mina  jeansmodeller är det high waist, slimfit och long på pågrund av mina långa ben! 
 
 

LEOPARD

 
/ Tunika - Vero Moda (NY!) / Skor - Primeboots / 

GÖTEBORG

 
Hallå!
 
Igår åkte jag och  Vendela tåget till Göteborg. Blev några timmars kik på Partille Cup, snack med Linköpingskillar och glasshäng. Senare mot kvällen drog vi och mötte John och Coffe. Det blev lite partajande i hans lägenhet i Örgryte. Träffade mycket trevligt folk, var med om en drunkningsolycka i duschen (hahah) och blev skjuten av raketer. Herregud, jag älskar att vara ung. 
 
Kom hem tillsist kl 05.00 inatt och somnade skönt i sängen. Gick upp i tid idag för att ta vara på solen. Har solat, badat och käkat jordgubbar med Vendela på Mollön i x antal timmar idag. Kom hem nyss. Ska fixa till mig, sen tillbaka dit för grillmys med massvis av goa vänner. 
 
Höres. Puss ♥

INSPO.NU

 
Hej! 
 
I förrgår var jag på ett supermysigt event som Inspo.nu fixade. Jag och mina vänner fick se vår fina Bella och en tjej vid namn Filippa plåta en ny kollektion, Fallen Angel. Det bjöds på bubbel, snacks och mycket skratt. Mycket trevligt! 
 
 

FREE SPIRIT

 

SOMMARREGN

 
Idag blev det en tur till vårat älskade Smögen igen, denna gång med min härliga vän Lisa. Vi har ätit baguette på bussen, skådat mat-Tina, ätit fruktsallad i ösregn, shoppat på Pondus, skrattat tills magarna vänt sig och kissat utan att spola. Även fast inte vädret var på topp så var dagen det. Älskar att vara ledig och bara njuta, kunna åka vart jag vill och ha det underbart. 
 
Fick med mig ett par byxor från Twist&Tango, visar upp dem någon dag. Även beställt klänningen jag ska ha på mammas och Hansas bröllop nästa lördag. Kommer skriva mer om detta! 
 
Nu ska jag kika en blödig tjejfilm och gråta lite, för skojs skull. Kärlek ♥

SMÖGEN

 
Tänk vilket underbart liv jag lever! Buss mot Kungshamn, härlig båttur över till Smögen för att strosa runt i affärer på smögenbryggan. Vendela hittade en så snygg tunika inne på Alfons, avundsjukt till max... Det blev även god mat på Hamnen, mycket skratt och tillsist dansande på en båt. 
 
Precis såhär vill jag att resten av mina sommardagar ska se ut ♥

SAND

 
/ Byxor - Cubus / Linne - Look&Like / Skärp - Saddler / Boots - Primeboots /
 
Mot somriga Smögen med Vendela. Det vankas fönstershopping och glass. Livet är gott!

Coloursplash

 
/ Linne - PimKee / Kavaj - MQ / Jeans - Twist&Tango / Skärp - Saddler / Skor - Primeboots /