OOTH





/ Jeans - Dr.Denim / Jacka - H&M / Tröja - Lindex / Skor - Vans / 

Idag bockade jag av ett filosofiprov. Härligt att en del är överstökad. Efter skolan blev det synundersökning då jag skaffat linser, efter det åkte jag till Ljungskile. Jag, Emma o Johanna pluggade till ett sociologiprov vi har imorgon. Stort prov... Tur man pluggat!

Ska sova nu. La mig sent ikväll då det varit lite saker som tagit emot under kvällen. Man får försöka se positivt trots att det inte alltid är lätt mina vänner! 
Godnatt 

Regnig start på veckan

Godmorgon finisar 

Sitter på bussen från Lysekil till Uddevalla. Har äntligen fått sova i min favoritfamn efter en helg utan honom. 

Skola till 15.40 idag. Segt, men det får väl gå... Inte långt kvar nu! 



/ Jeans - Ralph Lauren / Skor - Wrangler / Blus - Odd Molly / Armband - Edblad & Snö of Sweden / 

Såhär ser jag ut idag förresten. Vårfärger trots en regnig måndag!

Kram 

A little party never killed nobody

Hallå!

Igår var jag, och många andra, hos Jonte för att fira att han fyllt 18! En riktigt rolig förfest med härliga lekar, dans o musik! 

Vid 23.30 tog vi taxi till GG. Det blev mycket alkohol för oss alla, vilket resulterat i att jag knappt minns något idag. Hahah... Sådana utgångar måste man också ha. 

Mår konstigt nog helt okej idag. Lite illamående, men så är det ju. 

Puss 













Gårdagens







/ Jacka - Nelly Trend / Skor - New Balance / Byxor - Dr.Denim / Tröja - Asos / Glasögon - Marc o Polo / 

Daglig rutin

Här kommer snabbt hur jag sminkar mig på morgnarna: 



1. Foundation från Max Factor, Face Finity 3 in 1. Täcker hela ansiktet med ett tunt lager för att få en jämn yta. 



2. Brunpuder från Isadora. 



3. Rouge från NYX och High Lighter från H&M. 



4. Ögonbrynsfärg från Anastasia Cosmetics. REKOMENDERAR!  


Vill man piffa till sig ännu mer är det ögonskugga och liquid eyeliner som gäller! Transparant puder, primer och shine killer från NYX är även något jag inte kan vara utan. 

I love it! 

Sjukdom

Hej på er!

Igår eftermiddag var jag o Mustafa o hälsade på vår vän Anders som fyllde 20 år. Han får festa i himlen istället för på jorden, så vi hoppas att det finns ett systembolag där också! Vi saknar dig!


Imorse gick jag till skolan för en redovisning i Ledarskap & Organisation o hade även en Filosofilektion. Kämpigt att ta sig upp då min förkylning brutits ut... Lika bra då man blir friskare snabbare dock. 




Trots sjukdom blev det fina kläder. 
/ Skor - Primeboots / Klänning - Asos / 

Efter skolan åkte jag till badhuset o kikade på Matildas simskola, innan jag åkte hem o vilade. 


Så fin! En av mina älskade systrar. 

Nu sitter jag på bussen påväg till Lysekil. Åker precis av färjan, så snart framme. 

Imorgon är jag ledig, studiedag. SÅ skönt. Puss 

Casual





/ Jeans - Ralph Lauren / Skjorta - Ralph Lauren / Tröja - Suite Blanco / Skor - Wrangler / Klocka - By Marc Jacobs /

Detta bar jag idag! 
Onödig dag förresten. Kom till skolan, alla lektioner inställda.... Mest störande var ju att jag åkte från Lysekil till Uddevalla för ingenting. Nåja... Får göra detta till en bra dag ändå! 


Godmorgon måndag

Godmorgon! 

Sitter på bussen från Lysekil in till Uddevalla. Börjar kl. 10.00 på måndagar. Väldigt skönt då jag kan sova hos Emil söndag-måndag, om jag som denna helg jobbat lördag o söndag. 

Åt en god frukost, fixade i ordning mig o kollade sedan lite tv. Har dragit på mig någon liten förkylning, så jag vaknade tidigt pga täppt i näsan och kunde inte somna om. 

Nu ska jag ha en riktigt skön o härlig måndag. En bra start på veckan är allt! 

GODMORGON igen! 




This weekend

Hallå!

Snabbt vad jag gjort denna helg kommer här. 
I fredags efter skolan drog jag till Pontus, där även hans syster Minna var. Vi käkade hamburgare, massa godis o kollade Let's Dance.

I lördag, alltså igår, jobbade jag 09-17. Efter det åkte jag till Vendela där även Klara, Pontus, Victor, Vanda, Sanna och en till Vanda var. Vi kollade finalen av Melodifestivalen o drack öl. 

Just nu sitter jag på jobbet. Har lunch. Jobbar 11-17 idag, så har endast 2,5h kvar. Otroligt lite kunder på jobbet denna helg pga vädret, så vi gör inte så mycket mer än att skoja med varandra. 

Efter jobbet åker jag ut till Emil o pussar på han. 

Kram 




Wrangler






Mina nya fina skor från Wrangler! Så nöjd. 

Lycklig

Godmorgon! 

Det är tidigt jag gick upp idag, 05.45, men oj vilken underbart fin morgon det var Lysekil bjöd på. Fantastiskt! Inte första gången jag sover här på en veckodag! 


Igår hade jag och Emil en härlig dag tillsammans förresten. Jag gick upp tidigt och gjorde frukost till honom och mig. Gott! Efter detta fixade vi oss för att gå ut på stan. Vi kikade i affärer och jag hittade ett par skor. En fika hann vi med där vi pratade om framtida resmål. Så kul!!!




Älskar honom obeskrivligt mycket! 

Mot kvällen hade vi en liten verkstad vid deras garage. En nyköpt bil tvättade Annika o Micke, jag o alla barn tvättade Ellens moppe parallellt som vi hoppade studsmatta o kollade på stjärnorna. 

Vilka helt underbara dagar. 
Nu ska jag till skolan, o det känns jättebra! 




Lysekil

Hej gullrumpor 

Hade en kort dag i skolan med endast två lektioner idag. Imorgon är det temadag o jag har valt att inte gå på den, vilket betyder ledigt (!!!), men plugg hemma... Åkte ut till Lysekil efter skolan, så jag är här nu. Emil är ute o tvättar bilen o Annika är o hämtar barnen från skolan. Snart kommer dem! Kuuuuul 


Idag hade jag på mig 
/ Klänning - Mango / Kofta - Odd Molly / Skor - Gant / Klocka - By Marc Jacobs / Armband - Snö of Sweden / 

Hade även på mig en fin, svart kappa från HM som jag inte fick på bild. Hade glömt att jag hade den! 

Nu ska vi äta lunch här i soliga Lysekil. Många kramar 


Tips?

Vill tipsa om en positiv grej!

Köpte mig dessa tabletter för några dagar sedan: 

Min syster har ätit D-vitamin ett längre tag och känner sig piggare än någonsin. Nu när alla drar på sig sjukdomar är det trist att åka. Skolan gör en trött och hängig vilket Rosenrot-tabletterna hjälper till att hindra. Jag ska ge detta en chans och skriva om någon månad igen om det gett mig resultat. 

Godnatt! 

Kvällsträning

Godkväll 

Skulle tränat förut idag, men det blev aldrig så. Under tiden jag pluggade i eftermiddag så hade jag nästan ångest för att jag inte gjort det. Har bestämda dagar jag ska träna för att det ska bli bra. Så jag åkte ner till gymmet vid 20.00 och kom hem nu. Känner mig stolt! Härligt med rutiner. 30 min löp, 30 min tabata-övningar, Super!

Nu ska jag duscha och sedan packa inför imorgon. Ska till Lysekil efter skolan. 
Kram 




En härlig tisdag

Hej fina ni! 

Idag har jag bockat av juridikprov och början på filosofiprov. Sitter med filosofin nu. Det är en oerhört stor uppgift som ska in på fredag. Jättejobbig verkligen som kräver att man tänker till enormt. 

Efter skolan träffade jag Evelina. Som jag saknat henne! Vi fikade, pratade och åkte sedan o kikade på alla ljus vid mordplatsen här i Uddevalla. Så tragiskt att tre liv har tagits från jorden, vad som än står bakom händelsen... Förfärligt. 

Efter jag kom hem har jag bara pluggat. Fick hem två bikinis från Nelly också. Tyvärr var en för liten och en av modellerna var felskickade, inte den jag ville ha. Tråkigt! Allt ska skickas tillbaka. Får leta nya. Spanien om 33 dagar!


Fina Evelina! 

Jag har valt det



Första gången jag träffade Emil var på Smögen i somras. 5 juni för att vara helt exakt. 95orna hade fullt upp med sitt studentfirande, och jag hade fullt upp med att kolla in Emil. Vi pratade lite smått på förfesten, dansade tillsammans med alla och hade det trevligt. Det var inte mer med det. Mot kvällen hamnade vi alla vänner i en sjöbod där det var stor fest i full gång. Alla skulle ut, men jag var ju bara 17 år. I stress och panik kom Emil rakt mot mig och så gick han och jag själva till Bremers, där han lätt fixade in mig. Jag hade en underbar kväll med honom och jag blev kär med en gång. Allt gick väldigt fort och vi blev tillsammans nästan en månad efter bara. 
 
Bilden jag la upp tillsammans med detta inlägg är lite det jag vill skriva om. En träff med någon i några timmar kan förändra så mycket. Jag hade velat ha kille länge, men slutade tillslut leta efter kärleken. Jag minns när jag sa till Vendela att jag ska sluta leta och låta kärleken komma till mig. Fantastiskt nog gjorde den det. Det var Emil som tog initiativet att pussa mig, och som jag föll för honom. 
 
Jag fick inte bara en underbar kille, utan också en familj runt honom. Han har skilda föräldrar vilket har gjort att jag fått möta många nya människor. Många nya, som jag alla älskar! Jag har fått två extra familjer i mitt liv, hans två systrar, Emma och Ellen, som jag blivit väldigt bra vän med, hans minsta syster som alltid är så oerhört gullig och sen hans lillebror som är den sötaste killen som existerar. Jag har fyra svärföräldrar som känns som riktiga famliljemedlemmar. Det är släkt runt om detta som också accepterade och tog in mig direkt, vilket faktiskt var väldigt viktigt för mig. 
 
Jag skulle göra nästan vad som helst för Emil. Inte för att jag måste, för att jag vill. Han är världens bästa vän som alltid stöttar, och han är den bästa killen jag någonsin fått chansen att träffa. Jag har lagt ner hela mig och mitt liv i hans liv. Även om det någon dag skulle ta slut, som jag absolut inte hoppas det kommer, så har man ändå vågat. Jag har vågat släppa in någon till 1000%. Det är viktigt att tänka på. 
 
Jag läser mycket på Twitter nu om vänner som blivit dumpade och som är helt förkrossade. Det skulle jag också vara. Jag kan inte ens tänka på det utan att bli tom. Men någonstans där inne måste man komma ihåg att man trots allt vågade. Kärlek är starkt och tar över än. Jag valde att den skulle göra det. Jag hade inte behövt lägga ner så mycket energi på mitt förhållande som jag gör, men jag har valt det. 
 
Jag har valt det för att jag älskar Emil och allt som har med honom att göra. 
 



Underbara måndag







Mina underbara nedräkningar!!! Kikade på dem imorse vilket ledde till en så positiv dag. Måndagar är en så bra dag för det avgör verkligen om jag får en bra eller dålig vecka. Måndagar är viktiga!!! Jag älskar måndagar! 


Stor kram hjärtisar 

Min helg!

Hej på er! 

Tänkte sammanfatta min helg lite snabbt. 

I fredags efter skolan åkte jag ut till Lysekil. Hade en underbart fin fredag med sol o god mat! På kvällen gick jag o Emil ut o käkade på Sjökanten med Matilda, Anton o Jonathan. Efter några timmar där drog vi vidare till Old House där det blev mycket alkohol och en sen kväll. Hur kul som helst! 



Skulle egentligen varit ledig från jobb i helgen, men blev inringd på lördagen. Jobbade 12-16. 


På lördagskvällen var jag o några tjejer från klassen hembjudna till Johanna. Hon bjöd på väldigt god mat och SJUKT god efterrätt. Väldigt trevligt! Kikade även på Melodifestivalen tillsammans.

Även söndag blev jag inringd på jobb... 10.45-15.30 jobbade jag då. Blev inte så ledigt som jag hade hoppats på, men oj så gott på lönen sen! 
Vid 16.00 gjorde jag även nya ögonfransar hos Emma. Skönt!

På kvällen igår kom Emil hem till mig. Vi myste o kikade film, o åt godis!!! Mmm! Han körde mig till skolan i morse. Så snäll! 

Tyvärr såg han ut såhär.... Hahah 



/ Skinnbyxor - H&M / Jacka - Nelly Trend / Blus - H&M / Skor - New Balance / Väska - Mango / 

Såhär såg jag ut idag! 

Nu ska jag plugga juridik! Prov imorgon. Puss! 

En fantastisk dag

Hej på er! 

Vilken lång dag det varit, men härlig självklart! 

Klockan ringde 05.45 imorse, kl 07.00 var det dags för 45 min spinning. Älskar att starta dagen med träning. Hade kort dag i skolan vilket jag såklart tyckte var underbart, haha. Efter lunch, som förövrigt var supergod, åkte jag till pappa i Ljungskile. Vi kikade i lite affärer, tog en kopp kaffe, gick på promenad o pratade i solen vid vattnet. Längesedan jag träffade honom så det var jättekul att få umgås lite. Vid 15.45 hade jag synundersökning. Jag är lite närsynt och har väldigt lite brytningsfel på ena ögat. Jag valde ut ett par bågar från Marc o Polo som kommer om en vecka ungefär. Jag är nöjd och har nu smält att jag faktiskt ska ha glasögon. Kan ju äntligen se så något positivt är det ju!

Efter detta hämtade jag Matilda på skolan o vi åkte sedan hem. Jag var trött som tusan så jag somnade faktiskt en liten stund. Gillar inte att göra det, men idag fick det bli så. 

Senare mot kvällen, vid 20.00, var jag sjukt uttråkad. Jag frågade lillan, Matilda, ifall hon ville följa med till gymmet en stund. Det ville hon! Jag sprang på bandet i 40 min o sedan gjorde vi lite roliga övningar tillsammans. Härligt kvällspass!

Nu ligger jag i sängen o ska sova. Fredag imorgon, så underbart! Åker direkt ut till Lysekil efter det. Hade tänkt vara där hela fredag o lördag, men de ringde från jobbet förut o frågade om jag kunde jobba lördag. Självklart svarade jag! Alltid bra med pengar trots att det kan vara skönt att vara ledig. 

Sov så gott allihopa. Härligt att ni faktiskt är ett gäng som kikar in. Kul! 

Godnatt! 



En bild från imorse efter spinningen, de andra två är från Ljungskile. 
/ Byxor - Sönderklippta Dr.Denim / Tröja - Rut m.fl / Skor - New Balance / Jacka - Nelly Trend / Halsduk.- Acne / 

Vårkänslor

Hallå! 

Vilken helt underbar dag!!! Fantastiskt vårväder. Är helt sprallig i kroppen!! Startade dagen med ett GRIT-pass 07.30. Efter det blev det en kort skoldag, gick 09-11 och då sålde jag bara balbiljetter. Käkade lunch o sedan åkte jag ut till Torp med Vendela o kikade. 



/ Jeans - Dr.Denim / Skor - Nike Air Max / Tröja - Weekday / 

Just nu sitter jag ute i solen med min lilla vovve Floyd. Jag älskar det! Äääälskar sommaren och solen. Hela jag blir en annan människa. 


Nu ska jag in o äta äggmacka innan jag ska ut på långpromenad. 

Och till Ella som undrade vart min svart/vitrandiga polo kommer ifrån, den kommer ifrån Zara! Kram 

Fullspäckad tisdag

Hallå! 

Hade en lång dag i skolan idag, men den flöt ändå på bra. Hade lite ärenden på banken vid 15.00 o efter det blev det träning. Körde 30 min löpning o sedan tabataövningar i 30 min. Ett pass som gjorde slut på mig! 

Har ätit god mat här hemma, duschat o grejat. Ska måla naglarna o sedan plugga juridik. Prov om en vecka. 

Även någon som undrade vart jag gör mina naglar. Jag gör dem på "Orchid Nails" vid gamla biografen. Superduktiga! 

Idag hade jag förresten på mig ett par nya, rosa byxor från Zara för att inviga våren. Härligt! 

Härlig helg

Hej på er! 

I fredags firade vi Edwin som fyllt 18 år. Det var en jätterolig förfest som sedan slutade i en rolig utekväll på Harrys. Studentfest vilket också resulterade i mycket folk ute! 







Vaknade vid 08 i lördags för vid 09.15 var det dags för jobb. En väldigt bra dag på jobbet!!! Vid 17.00 slutade jag o 20 min efter det tog jag bussen till Lysekil. Gick direkt till Emils farbror, hans fru o deras barn. Klara hade fyllt 10 år, självklart skulle det firas med släktkalas. Jag o Emma gick ut på Old House senare, o Emil gick dit med sina vänner. En väldigt härlig kväll! 

Igår, söndags, tog vi sovmorgon. Vi kikade på Emmas handbollsmatch som jag redan skrivit här. En härlig söndag där vi endast slappade o kollade film. 


Idag var jag kvar i Lysekil. Jag hade en lektion i skolan där vi skulle kolla på Snabba Cash, så kollade på den med Emil istället. Vi har myst o kollat på film idag också. "The best of me", jättesorglig!!! Åkte hem vid 16.00 men saknar honom redan. Så det är att vara kär... Ska städa rummet nu sedan lägga mig. Ska sova tidigt ikväll! 

Jag älskar dig! Längtar till jag får vakna upp bredvid dig varje dag. 

Ett hälsosammare liv

Hej på er!

Är i Lysekil just nu. Ska snart iväg o kolla på Emmas handbollsmatch. Söndagstradition! Igår jobbade jag 09-17. Hade min bästa säljardag sedan jag började där. Slog alla i hela varuhuset stort med mina siffror. Ibland får man skryta och vara stolt också! 

Tänkte bara inflika lite angående hur det går med min träning. Jag har aldrig varit mer på hugget än just nu. Jag tränar ca 4 dagar i veckan. Bra pass med blandat styrka o kondition. Jag äter som en häst, endast bra mat. Inga dieter, jag äter bara rätt. På helgerna trycker jag i mig godis o andra sötsaker, ändå når jag mina mål o ser resultat. Jag har alltid varit överdriven när det handlar om träning. Har gått på dieter, svält mig, haft ätstörningar, tränat överdrivet osv. Nu känner jag äntligen att allt är rätt! Jag trivs oerhört bra i min kropp. Såhär ser den ut just nu; 



Ska fortsätta i denna riktning o leva sunt o hälsosamt! 

Dags för match. Puss