SMOOTHIE


Kvarg el yoghurt + babyspenat 

Ett ägg! 

Ca 1,5 dl havregryn 

Ögonmått med linfrön + sesamfrön 

Mix it! 

Världens lättaste frukost/mellanmål! 

Jag har verkligen fått upp ögonen för smoothies. Har väl i och för sig alltid gjort smoothies, men inte lika ofta som nu. Minst en per dag nu! Detta är en av alla jag gör. Man kan ju absolut göra nyttigare än denna jag visat nu, men också onyttigare. Denna är lagom liksom! 

Är på jobbet så måste kila 
Kram C 

Valentines Day



Hej! 
Trevlig alla hjärtans dag!

Jag började min dag med en stor, härlig frukost tillsammans med Emil. Vi myste och kollade på Bron. Älskar den serien! 

Nån timme efter frukost kom min svärmor, Emils mamma, Annika och hennes man Micke förbi. Efter en stund kom även Emils syster Ellen och hennes pojkvän Jesper och gjorde sällskapet ännu större och trevligare. Vi fikade och bara pratade. Har saknat dem! 


Kärlekens dag, och jag hade tur att dela den med min Emil. 
Jobbade 15-22 på restaurangen, en trevlig jobbkväll faktiskt.  

Är hemma nu. Jag och Emil kollar faktiskt Bron nu också, just i denna stund jag skriver. Måste fortsätta titta!!! Så intressant 

Kram

En fantastisk gårdag!






Godmorgon! 

Igår var min familj här i Göteborg hos mig o E. Jättemysigt verkligen!!! Vi åt god mat och massa gott till efterrätt. På spåret och Skavlan var även något vi bänkade oss framför. Åh, älskar min familj över allt!!! 




När familjen åkte hem, så drog jag till Pelican. Mötte upp Jessica o Marie för att hänga med dem en stund. Blev bara en kortis då jag jobbar idag, 10h. 

Hände med Jessica några timmar på dagen igår också. Vi bor SJUKT nära varandra. Vi trodde det var längre ifrån, men det är verkligen bara en gata emellan. Tar 30 sekunder att gå.... Kul!!! Många promenader i vårsolen lär det bli. 

Puss på er 

A little update


Fina Bagaregården! Älskar att ALLA hus är färgglada här.


För två dagar sedan var det fettisdagen. Jag o Emil var dem första som köpte semlor. Hahah... Älskar skiten. 


Fick även BLOMMOR av Emil!!! Första gången på snart 2 år haha... Jag har TJATAT om att jag älskar blommor, lagt pikar o så. Äntligen hände det! Han är ju bara bäst 


Har ätit god frukost o druckit kaffe ur världens bästa mugg, som jag fått av min storasyster. 


Jag har även bakat bröd(!!!!). Jag har aldrig gillat att stå i köket. Tycker inte om att göra mat, baka o allt som hör till. Men jag har verkligen fått upp ögonen för det nu när jag har eget kök. Så roligt! Detta var väldigt enkelt bröd, men jag ska utmana mig mer senare. Will update. 

Har inte skrivit så mycket. Jobbar verkligen HELA tiden. Jobbar jag inte, då tränar jag. Körde rygg i måndags, yoga i tisdags, bodycombat igår, armar idag. Är på SATS nu med han jag är assistent åt. Två flugor i en smäll. Perfekt! 

Ha d gott 

Trötta tisdag

Godmorgon! 

Tisdag. Tråkigaste dagen på hela veckan. Så onödigt! Måndag startar veckan, onsdag är mitten av veckan, torsdag betyder att det börjar dra sig mot helg, fredag o lördag helg, söndag rundar av veckan. VAD är tisdag bra för? 

Jaja.... Jag är på jobbet just nu iallafall. Jobbar 06.00-14.00. Ska faktiskt hem och sova efter jobbet sedan. Jag är så oerhört trött. Jobbat väldigt mycket det senaste, och det håller på så i cirka tre veckor till... Kämp! 


Var så trött imorse att jag glömde sminka mig och jag glömde dricka kaffe. Herregud.. 

Ha en fin dag. 
Många kramar 

Härlig helg






Hej! 

Några dagar sedan jag skrev nu. Har verkligen FULLT UPP med jobb nu. Är inne på jobbdag 6 av 13 idag. Puuh! 

I fredags var jag, Emilia och Elsa hos Vendela. Vi drack vin och åt god charkbricka. Älskar tjejkvällar! Senare mot kvällen/natten drog jag, Vendela och Anton till Hello Monkey. Det blev en öl, sedan hemgång. Oerhört trevlig kväll! 


Började jobbet vid 15.30 igår, så jag tog mig en härlig sovmorgon innan jag åt en rejäl frukost. JAG ÄLSKAR frukost. 

Nu är jag på jobbet igen. Restaurangen idag 11.00-22.00. Så segt med långpanna, men bara att kämpa på. 

Ha det gott vänner 

Lång morgon





God förmiddag vänner! 

Har haft en låååång morgon. Skulle jobbat 09.00-17.00, men ibland ändras det lite med tiderna. Att jobba som assistent handlar ju om att anpassa sig efter den man är assistent åt. Det hände lite grejer imorse, så jag ska jobba 13-17 istället. Jag får betalt för en heldag, då jag sitter o väntar på att åka till jobbet bara. 


Jag tog en promenad till Redbergsplatsen. Gick mycket fortare än jag trodde. Skönt! Smidigare att åka kollektivt än jag trodde. 

Sitter på ett konditori just nu. Äter ostmacka, dricker juice och lyssnar på Alex o Sigges podcast. Härligt, men lite långtråkigt... 

Kram C 

SOL OCH SPANIENRESA!!!




Hej! 
Vilken härlig dag det är idag. Blå himmel och SOL. Är i chock! Underbart. 

Jag är just nu på Chalmers. Har ungefär 1h kvar av denna jobbdag. Ska hem sen o städa. Få undan flyttlådor, packa ner i byrån, sortera o organisera. Om klockan inte blir för mycket hade jag tänkt hinna träna också, men man vet ju aldrig hur det blir.... 

Bokade en resa till Spanien förut förresten. Jag, Emil, Vendela och Anton åker till Emils familjs hus i Torrevieja. 31 juli - 8 augusti. Det ska bli så oerhört skönt faktiskt. 

Måste jobba vidare. 
Ha det fint 

Flyttbubbla



Hej på er! 

Har varit en LÅNG dag, även idag! Med både positiva och negativa nyheter har även denna dag snart nått sitt slut. 



Jag o Emil byggde ihop byrån vi köpte igår på Ikea. Tog lång tid då vi gjorde allt fel, hahah... SÅ sämst var vi! Men fint blev det i slutändan. 


TV-bänk, tv, soundbar och vitrinskåp på plats! 



Vi har även fått upp gardiner idag! I vardagsrummet blev det lite tjockare, beiga. I sovrummet blev det tunna, vita, spetsgardiner. Får ta en bild en annan dag. 



Vi städade i Hjuvik idag också, där vi bodde innan. Nu är allt det lämnat bakom oss, så bara att blicka framåt nu med nya lägenheten. Vi var på Ikea även idag, o köpte saker vi glömde igår. Duschdraperi bland annat. 

Känns verkligen SÅ bra! Unnade oss ett glas vin o ett glas öl var, även ikväll. Imorgon börjar båda jobba igen, då försvinner ju denna lilla flyttbubbla. Den har varit mysig! 

Måste sova nu! 
Puss C 

Flyttkaos





Hej, mitt i all flyttkaos! 

Idag har mamma, Hansa, Matilda och Floyd varit här. Vi har skruvat o grejat hela dagen. En lång Ikeavistelse blev det också, samt några tusen kronor fattigare. Imorgon har jag o Emil mycket att göra. Vi ska skriva ihop möbler, sätta upp möbler, sortera, städa i Hjuvik och MYCKET annat. 

Klockan är kvart över ett på natten, om sju timmar har jag alltså tvättid. JAAA. Jublar 

MÅSTE SOVA. 

Vi gottade oss med rödvin och chokladpudding förut. Bara för att vi kunde! 

Puss C 

Första natten i nya lägenheten





GODMORGON!!! 

Första natten i nya lägenheten. Gissa om vi är glada??? SÅ glada är vi. 

Hela dagen igår gick åt till att bära möbler, snickra ihop dem o få dem på plats. Även alla miljoner lådor o påsar från både mitt o Emils rum skulle bäras upp till lägenheten. Fyra våningar, utan hiss. TUNGT! 

Har precis vaknat. Ska gå ut o göra frukost till mig o E nu. Sedan fortsätter flyttningen! 

Kram C