Ready, set, go

Är på gymmet och laddar upp för löpning i 40min + axlar. Efter det ---> Till Vendela o mysa. Blir säkerligen film och massa prat. Behövs.

Nu kör vi. Träning gör en glaaaad!


Beslutsångest

Hej på er!

Jobbet är färdigt. Är på Torp o kikar lite innan jag ska hänga med Vendela o plugga. Frågan är: ska jag köpa en ORANGE jacka eller inte?

Ååååh min beslutsångest alltså...


Älskade Göteborg

Hallå!

Vart i Göteborg hela dagen med Vendela. Träffade folk jag lärt känna i Taizé vilket var underbart. Så många minnen och känslor kom tillbaka! Vi var även med Andreas i 2,5h. Han gav oss smakråd på shopping och gav oss lite skratt och kärlek en dag som denna!
Jag kom hem med två par skor och ett skärp, kan visa bilder imorgon.

Nu ska jag sova. Jobb imorgon så upp tidigt. Blir även mer shopping + plugg imorgon. SÅ skönt med lov!

Puss, godnatt dolls!


Personalfest

Kom hem från personalfest för någon timme sedan. Den pågår för fullt nu, men jag är inte jättesugen på att festa så pappa körde hem mig.
Det var riktigt kul att folk klädde ut sig, roligt med maskerad! Jag och Clara var paret Beckham. Jäkligt nice faktiskt, haha. Kvällen var lyckad, med förfest hos mig och sedan Lipz i Trollhättan. Åkte hem tidigt, men kul ändå!

Nu ska jag sova. Ensam hemma vilket gör det hela läskigt. Imorgon blir det antagligen Göteborg för shopping och träffa folk jag lärde känna i Taizé i somras. KUL!!!!

Godnatt solstrålar!


Ut i stormen

Sådärja! Då har snart denna måndag passerat. Ska sticka ner mot gymmet i denna storm för att köra spinning med Amanda. Efter det blir det sleepover med den tösen. Fantastiskt!
 
Ska sätta mig och internetshoppa lite imorgon tänkte jag också. Blir på förmiddagen, för på eftermiddagen blir det halloweenfest. KUL! Vad tror ni jag ska klä ut mig till? ;)
 
wanties x
 

PRECIS SÅ


Bakgrund

Kommer aldrig sluta träna. Så många som tar upp med mig att jag går till gymmet för mycket. Det finns en bakgrund till det hela, o jag kan säga att gymmet är 100 gånger bättre. Det är kanonbra att jag går dit. Det jag vill få fram med detta är att du aldrig ska döma något innan du vet om alla bitar i pusslet. Det handlar om allt, inte bara min träning. Alla har oftast en historia till varför de gör många saker, det har även jag :)


Söndagslycka

Idag har varit en underbar dag. Vaknade hos Emma och åt världsfrukost. Gick sedan en promenad på över en timme. Efter detta hämtade pappa mig och körde mig till Uddevalla. Gick på bio, smurfarna 2, med mamma, Hansa, Amanda och Matilda. Superbra film faktiskt!! Gick sedan vidare till folkets hus där det var Änglafest med alla kyrkor i Uddevalla. Jag är ju fadder i Bäve så jag ställde upp på ansiktmålning. Var så kul att se hur glada barnen blev när de blev målade till fjärilar, regnbågar, pirater och lejon. Tog tåget till pappa o nu sitter jag bänkad framför tvn här - solsidan ikväll!!! Hoppas ni haft en lika fin söndag som jag. Kramar!


Underbar känsla

Började denna dag med spinning kl 10.00, underbart! Åkte sedan hem och förberedde för släktkalas. Städning, matlagning och dukning blandannat. Släkten kom och jag hade det superfint. Blev sedan nerkörd till tåget som tog mig mot Ljungskile. Pappa körde mig till Emma. Här har jag ätit tacos, pannacotta, kollat på "så mycket bättre", "att vara" och en film. Vi gick precis och la oss. Kollade facebook snabbt och fick se två fantastiska meddelanden från två olika tjejer angående mitt förra inlägg. Blev så positivt överraskad att ni tyckte om det. Även kommentarer här på bloggen. Det jublar av lycka inom mig. Inatt kan vara den första natten på länge som jag sover riktigt gott!

Hoppas ni gör detsamma.


EXPLOSION AV TANKAR

För dagarna är så långa, så tomma och så grå. Försöker blicka framåt så gott det går, men det är svårt när man inte ser något ljus. Svårt när det inte finns något att sträva mot. Jag har försökt ta tag i allt i egna händer. Vill inte ha så mycket hjälp. Jag vill gärna berätta ibland, men man får inte tänka tankar som jag gör.
Träningen har hjälpt mig genom mycket det sista. Det underhåller mig så dagarna går snabbare. Tråkigt att vissa ser det negativt bara, att det blir som ett beroende för mig. För det blir det inte. Det finns ingenting just precis nu som hjälper mig mer än den. Inte ens vänner.
 
Jag vet att jag har vänner. Det finns folk omkring mig som jag älskar av varenda liten bit i mitt hjärta, men det betyder inte att jag litar på alla. Är så trött på att folk vill höra min "story". Alla ska veta vad som hänt om man mått dåligt. Jag öppnar gärna upp mig för människor. Men tar sig en människa tid att lyssna på en annan människas problem, då ska man även hjälpa. Jag är så förbannat trött på de som endast är nyfikna. De som vill veta. VETA, VETA, VETA. Hela tonårslivet är som en obehalig anda. Vet inte vem jag ska vända mig till alltid. Har så svårt att veta vem som verkligen är äkta. Vem som egentligen vill mig väl. Vem som egentligen är en vän. En riktig vän. 
 
Jag är så trött på att jag alltid ska tvivla. Jag känner mig på ett eller annat sätt oftast utanför. Inte för att jag går ensam, utan för att jag tänker annorlunda. Många gånger känner jag bara yta kring personer runt om mig, medan jag är mer djup. De bryr sig om kläder, killar, skor, hur många bilder de lägger upp på instagram, vem som är på vems fester. De ska veta ALLT. Varför? Till vilken nytta? Varför ska alla tonårstjejer bli psykade? Det är kontrollbehov på allt och alla, och jag är SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET. 
 
Samtidigt gör detta så ont i mig. När jag tänker på att människor jag förväntar mig ska bry sig inte gör det. När människor jag egentligen tycker om inte är som jag. Jag är i en krets jag inte riktigt passar i. Jag är lite ledsen på mig själv att jag följde strömmen. Jag saknar att ha killpolare, en gitarr i handen, gå osminkad, ha sletna converse och en bulle på huvudet ibland. Jag orkar inte alltid klä upp mig till en Victoria Secret-show i skolan. Vet ni varför? För det är ingen som kollar på en ändå? Sluta lägg ner tid på vad andra folk ska tycka om er!!!
 
Det tråkigaste av allt är när någon säger; du har förändrats. 
Jaha? En hel bunt av total SKIT går igenom mig just nu. Är det konstigt att jag är annorlunda? Är det konstigt att jag inte ler och hoppar runt som jag brukar göra? Är det så.jävla.konstigt att jag inte orkar hålla uppe humöret när varenda bit av mig går sönder? När hela jag äts upp inifrån? När jag känner mig helt tom? När det nästan är för tungt att andas i vardagen? När man verkligen inte orkar mer? När man inte pallar dra sig upp ur sängen för man vet hur falsk och jävlig skoldagen kommer vara? När man inte orkar ha fem prov i veckan för det blir för mycket i huvudet? När det tillslut blir så mycket att man glömmer bort sig själv, man glömmer bort att leva? När man inte vet vad som är rätt eller fel längre? Jag bara väntar på att timmarna ska gå i skolan så jag kan komma bort. Få vara i ensamhet. Få åtminstone en timme själv av tankar innan plugget drar igång hemma. Jag kan stirra in i en vägg och bara börja gråta utan att veta varför. Det är som att själen gråter utan anledning, bara för att jag är så förvirrad. 
 
Men vet ni vad? Jag har gett mig fan på att jag ska klara detta. Jag ska ta mig upp och fixa detta. Möjligtvis tar det ett år, en månad, sju månader. Jag vet faktiskt inte. Men jag ska lyckas. För jag vet att det är så många där ute som vill se mig falla, som tror att jag är svag. Jag vill bara säga till er; man är inte svag för att man gråter. Det är starkt att våga gråta, våga släppa ut sina känslor. Men glöm inte bort att efter alla dessa tårar måste du torka bort skiten från kinden och GÅ VIDARE. Det ska jag försöka med nu. Hur många motgångar som än kommer emot mig så ska jag krossa dem alla. Även om det enda jag vill göra nu är att skita i allt och skrika rätt ut att JAG INTE ORKAR MER så kommer det inte hjälpa mig. Det fungerar inte i längden. Ställ dig på dina ben och gå iväg från problemen. Spring om du orkar, gå om det är bättre. Bara du försöker få dem att försvinna. Säg till dig själv: nu räcker det förhelvete. nu. räcker. det. nu. räcker. det. nu. räcker. det
 
Har hållt inne dessa tårar, denna text, dessa tankar länge - så nu exploderade allt. Ledsen för det. Jag är nog rädd att folk ska se mig annorlunda, och att jag inte skulle klara av det. Men jag tror jag gör det nu. I detta läge tror jag jag klarar allt. 
 
 

Fredag

Klarade av både teaterföreställning och naturkunskapsprov i skolan idag trots jobbiga tider. Efter skolan hem direkt för att sedan åka till Näl o hälsa på farmor. Ska försöka tvinga i mig lite godis framför Idol för att bli glad. Går sådär!


-


Dessa människor behövs


Leopard

/ Jacka - Veromoda / Jeans - Dr.Denim / Skor - Nelly.com / Linne - Pimkee /


Aldrig sluta

Igår blev det Odd-Molly. Skönt att slänga på sig en blus och känna sig lite uppklädd. Blev träning efter skolan för att sedan ta mig mot Katarina. Jag, hon och Victoria hade pluggmys igår. Fick gjort så fruktansvärt mycket vilket känns skönt. Har jobbat intensivt idag i skolan och kunnat bocka av både svenska, tyska, pedagogik och natur. UNDERBART. Kämpar på!!!


Vem bjuder mig på bal?


Lycka

Vid denna tidpunkt som bilderna är tagna minns jag att jag var så lycklig. Strävar efter samma känsla igen


Mycket plugg?

går du beetendevetskap? ska nog söka det till gymnasiet, går i nian nu, undrar bara hur linjen är? är det jättesvårt? kanske beror på vilken skola men, hade tänkt mig agneberg eller plus så undrar :)
Svar: Ja det gör jag! Jag personligen tycker Agneberg för jag är inte mycket för privatskolor, som plus. De har ett lite friare schema. På min linje är det mycket plugg, så är det bara. Just nu drunknar jag i prov, uppsatser och inlämningar - men man klarar det. Jag får inte A längre som på högstadiet, men det är okej att få E. Då blir man godkänd, och det är jättebra. Alla klarar det bara man ger sig fan på att göra det. Visst, just nu är det plugg VARENDA kväll och det suger rent ut sagt. Men jag vet om att jag valde en plugglinje och då får jag kämpa lite också. 
 
 
 

Anne Frank

Har varit träning och plugg hela dagen. Naturkunskapen är enkel att plugga på ändå, men sen har vi engelskabok vi måste läsa 60 sidor ur varje vecka. Är man som jag och skjuter allt till sista dagen blir det väldigt jobbigt. Har 60 sidor alltså att läsa till imorgon. Klockan är 21.09, nu kör vi!!! Blir översovning hos Vendela inatt vilket är skönt. Plugg, tvmys och snack. Saknat min vän


Man kan bara man vill

Det blir vad man gör det till. Jag kämpar på jättemycket med träningen just nu. Inte bara för att det ska synas, utan också för att JAG ska må bra. Träningen har alltid gjort att jag varit glad, men i somras tappade jag allt. Det har varit skräpmat HELA sommaren, absolut ingen träning, alldeles för mycket fest, alkohol och sena nätter. Jag gick upp 6,5kg. Grejen är den att jag var inte missnöjd över mig själv bara för att jag gick upp i vikt, men jag gjorde det inte på rätt sätt. Jag mådde skit inne i kroppen. Var ständigt trött och hängig. Mitt humör var skit och jag orkade inte mycket. Jag har kört stenhårt nu i 1,5 månad för att komma tillbaka till starka, sunda Cornelia. Jag har redan lyckats gå ner 4 kg, så jag är på rätt väg. Börjar komma in i min rytm igen. Träna, äta bra, plugga, hänga med vänner, lägga mig tidigt. Det flyter på liksom o det känns så himla bra!
På bilden till vänster väger jag 62kg, på bilden till höger (igår) 58kg! Man kan bara man vill!!!


Floyd

Världens bästa hund. Skulle kunna sitta en hel dag och berätta så mycket bra om honom. Han är allt. Är jag ledsen märker han det direkt, är jag glad blir han glad, så fort jag kommer hem springer han fram och hoppar upp. Han är så jäkla bra att ha. Att kunna lita på ett djur till 100% är så fräckt tycker jag. Världens absolut finaste vovve


Underbara lördag

Min lördag har varit toppen. Ätit McDonald's, kollat LSK - Östersund med pappa, ätit lax och potatis med familjen och sedan avslutat allt med en fest med vänner. Nykter dock! Så skönt att kunna plugga imorgon utan att vara bakfull. Plugga och träna står alltså på schemat imorgon. Nu ska jag smsa färdigt med en killkompis som behöver kärleksråd, sedan ska jag sova. Godnatt fina ni!


Kämparglöd

Hahah dagens gympalektion alltså. Hade vikare och basketmatchen blev mer ploj. Älskade vänner!


AMANDA 12 ÅR

Grattis till en av mina fina småsystrar som fyller 12 år idag. Världens finaste. Hoppas du haft en fin dag och att presenterna var toppen. Älskar dig, föralltid pluttis ♥
 
 

Aldrig sluta

Jag kämpar på med den jäkla träningen, för jag vet att den kommer leda någonstans. Inte minst att jag mår riktigt bra av att träna och rensa huvudet, också kul att se kroppens förändringar. Jag blir stolt över mig själv när jag inser att jag jobbat för något som får mig att må väldigt mycket bättre.
 

Agnebergsbrudar

Helen: Vilken skola går du och Vendela på? Kraaam
Svar: Vi går på Agnebergsgymnasiet. Hon i Ekonomi i ettan och jag i Samhäll-Beteendevetenskap i tvåan. Kram!
 
 

Träning

Gjort historiaprov, så skönt att få det ur skallen. Slutade efter det idag, så 9.30 gick jag från skolan. Är på gymmet nu o ska köra axlar och bröst. Har svårt för kondition nu då jag har senknarr i högerhälen. Kan berätta mer om det någon annan gång. Nu kör vi!!!


Kämpar

Ska försöka blogga så gott det går. Just nu har jag fruktansvärt mycket i skolan. Jag har inget att se fram emot, inget ljus, allt är väldigt jobbigt och mycket. Försöker så gott det går. Visste från början att tvåan skulle vara ett helvete, men nu kämpar vi!!!


OOTH


Sparkle

Igår körde jag spaaarkle. Nya skor från Nelly! Jävla snygga, inte så sköna dock!


!!!


Blåmärken på insidan

Vissa människor som stampats på, som skrapats, slagits, varit med om stormar i livet är oftast lite starkare. Lite mer tåliga. Om något går sönder vet vi att det kan sys ihop. När regnet piskar ner vet vi att det är dags att ta på sig jackan. När det blöder sätter vi på ett plåster och går vidare. Vi har lärt oss att härda ut, att klara av och gå vidare. Vare sig vi får lätta skrapsår eller stora blåmärken så klarar vi det. Det jobbigaste är blåmärkena på insidan som ingen ser. De saker som river, sliter och värker i hela kroppen. Ett osynligt sår med mer smärta än det sår som blöder. Detta sår blöder mer. Det på insidan gråter. Det är ilska, tårar. Var inte rädd att be om hjälp. Snälla. Genom livet är det okej att ha en hjälpande hand vid sin sida. Som skon har skosnöret för att hålla ihop den, behöver vi en människa som gör oss hel. Kompis, mamma, syster, främling. Var inte rädd att gå med någon, men var inte heller rädd att gå ensam. Ensamheten är bra också. Jag har alltid klarat mig bra med att bara ha mig själv och mina tankar. Jag har rest mig upp så otroligt många gånger. Tagit tag i kragen och börjat gå igen, börjat leva. Även fast vissa faser i mitt liv har varit så inihelvete jobbigt så är jag tacksam på samma sätt. Det kommer vara svårt att slita på mig, att riva sönder mitt inre. Och det är bra. Väldigt bra


Q&A

Emelie: Vilken färg har du på dina primeboots, vanlig brun eller old crazy testa? 
Riktigt go stil du har tjejen! kram 
Svar: Haha vet inte vilken av de färger du skrivit som det är, jag ser det som den mörkbruna av de två olika bruna som finns på primeboots iallafall. Tack, vad snäll du är! Kram
 
Anonym: Vad står det?
Svar: I'm only human :)

Att falla och resa sig

Ibland glömmer jag av min tatuering. När jag väl ser den älskar jag den. Den är min och kommer föralltid sitta där den sitter. Texten i sig är väldigt djup, ändå blir jag himla glad när jag ser den. Alla är vi bara mänskliga o jag önskar att alla människor skulle börja sprida mer positiv energi ifrån sig. Det förmedlar den till mig, att jag ska le även om knäna viker o man egentligen vill falla. Att jag är stark och kan klara mycket bara jag vill. Samtidigt förmedlar den att det är okej att falla, att det är okej att gråta, bryta ihop och vara svag. Man är bara mänsklig, man klarar inte allt. Det är skönt att bli påmind om det ibland, att inte behöva vara perfekt.


"Skabbdag"?

Hallå! Körde på träningskläder hela skoldagen vilket var otroligt skönt. Precis käkat ägg o ska snart ut o springa! Ikväll blir det festligheter med Vendela och Anna. Så kul! Puss


HÖST

/ Jacka - Veromoda / Jeans - Dr.Denim / Tröja - Zoul (lånat av Vendela!) / Skor - Primeboots /


-


INSPO.NU

I helgen var jag, Elin, Isabel och Tilda i Lilla Edet för att gå modevisning på deras årliga företagsmässa. Kläderna vi visade upp kommer från www.inspo.nu! Jävligt fräcka kläder. Gå in o shoppa loss!!!
 
Här kommer en liten del bilder ifrån sista visningen på söndagen!
 
 

Brustna tonårshjärtan

Att en person kan förstöra en persons humör. Att man kan sakna någon så att det gör ont, ont, ont. Jag hatar det. Det värker liksom i hela överkroppen, i hela hjärtat.


PHOTOS

Lite bilder jag aldrig lagt upp. Modellade för Ateljé kvarnstugan, för deras hemsida. Härliga bilder!
 

B.young

Fråga: vart har du köpt den svarta klänningen med djup urringning i ryggen som du lagt ut på instagram? :)

Svar: Det är en blus som är lång bak och kort fram, har en tight kjol under. Den kommer ifrån B.young. Köpte den sista här i stan, men finns säkert kvar någon annanstans!