Glasögonorm

Godkväll darlings 

Idag har varit en lång dag. Först skola med tröga, onödiga lektioner. Efter det åkte jag till mammas jobb o kollade min syn på sjukhuset. Har haft svårt de senaste månaderna att se på långt håll, så fick klargjort för mig idag att jag är närsynt. Har gått hela eftermiddagen o kvällen med mamma o kikat på vilka bågar jag ska välja. Det finns en hel djungel!!! Helt sjukt
Är inte helt glad över att få glasögon. Har inget emot det på andra, utan tycker bara det är snyggt - men har så svårt att se mig själv i det. Man vänjer sig väl... 

Nu ska jag sova. Imorgon väntar fredag!!! Godnatt 

Ett par jag väljer mellan! 

Att känna sig fantastisk

Idag är en sådan dag då jag älskar precis allt med mig. Varenda del av min kropp och mina tankar är bra. Jag har haft en oerhört härlig dag i skolan, det är 99 dagar kvar till studenten, jag genomförde ett jävligt bra träningspass som jag är väldigt stolt över och jag har oerhört härliga personer runt mig just nu! Jag har så många roligare saker att se fram emot. Jag älskar det, jag älskar livet, jag älskar mig. Fan vad jag älskar mig. Jag vill göra precis allting just nu. Ut o resa, jobba och tjäna pengar, gå på roliga konserter, segla till Karibien, studera till socionom, vara lika kär i Emil föralltid som jag är nu, ha världens bästa känsla i kroppen. Jag älskar livet. Jag älskar att leva. Och jag älskar mig själv! Jag är fan helt fantastisk. Du med! 

25/2-15




/ Väska - Lindex / Jacka - Barbour / Skor - Primeboots / Klänning - Asos / Cape - Rut m.fl / 

Efter skolan idag gick jag till salongen jag gör mina naglar. Orkade inte ha långa längre, så jag tog bort dem o fixade till mina egna. Blev ett okej resultat, men är fortfarande ovan vid korta! 

Ska hänga lite med Vendela nu innan jag drar o tränar. Kram! 

SPORTLOV 2015

Oj vad mycket roligt jag gjorde på mitt sportlov. Delar gärna med mig av allt härligt såklart!
 
Förra helgen, under Alla Hjärtans Dag, åkte jag och Emil till Göteborg och checkade in på hotell. På fredagen käkade vi på hotellet innan vi drog till The Pelican för en drink. Vi tog sedan kontakt med Emils systrar och festade med dem på Hopps och Pustervik. En oerhört rolig natt med kanske lite för mycket alkohol för oss alla i blodet!
 

På lördagen åt vi god hotellfrukost innan vi drog oss ut på stan och shoppade. Fick bl.a. tag i ett par sjukt snygga byxor från Zara. Vi käkade lunch på Harrys innan vi gick på bion "Fifty Shades of Grey". Oerhört överskattad film, men funkade ändå. Vi gick sedan mot hotellet, duschade och fixade oss innan vi gick till Joe Farelli´s där vi hade bokat bord. Där blev det sjukt god mat och lite mycket drinkar där också. Världens bästa allahjärtansdag med en underbar kille!
 

På söndagen åt vi hotellfrukost igen och packade. Det var det vi hann innan vi drog oss hemåt!

På söndagen åkte jag hem, bytte väska och sedan hoppade jag in i Vendelas bil mot Sälen. Vi kom fram till Hundfjället, men hann inte åka skidor då.
 

På måndagen käkade vi frukost innan vi drog ut i backarna! Sjukt kul. Även härlig afterski hann vi självklart med.
 

På tisdagen fortsatte vi åka. På kvällen drog vi ut på ICE i Lindvallen och hade en sjukt rolig kväll!
 

På onsdagen hann vi åka lite till, innan vi på eftermiddagen drog oss mot Stockholm!
 

På onsdagkväll i Stockholm orkade vi inte mycket. Vi gick o la oss hyffsat tidigt. På torsdagen blev det shopping, väldigt mycket shopping. På kvällen drog vi oss mott Vassa Eggen och festade med Norlie & KKV och hela deras team. Även Nause manager var där som var otroligt skön, haha bästa Justin. Enda kämpen som orkade fortsätta natten med mig och Vendela var Sonny. Vi gick Till Hell´s Kitchen och dansade hela natten!
 

På fredagen tog vi tunnelbanan till Södermalm och kikade lite där. Åt på en god restaurang och strosade runt innan vi åkte hem mot Uddevalla igen!
 

Har haft ett helt fantastiskt lov som avslutades med att vara hos min andra familj i Lysekil!
Idag är det även 100 dagar till studenten!!!! Livet flyter på.

Svar!

Linnea: Åååhhh var är denna fina klänning/byxdress från??
-
Den kommer från HM! Tack!

 

Emma: Hallåhallå en lite konstig fråga kanske haha men vore jättesnällt om du kunde svara på den! Såg en bild på din instagram för 2 dagar sedan, på dig och din kompis, o jag undrar om du vet vart din kompis blåa jacka är ifrån? Har letat efter en sån länge.
-
När vi var i Stockholm köpte hon den på Massimo Dutti! Världens bästa butik!  

 

Klädsel i måndags








/ Skor - Primeboots / Jacka - Barbour / Halsduk - Acne / Byxor - Mango / Tröja - Esprit / Kavaj - HM / 

2015-02-09

Hej!
 
Några som undrar varför jag inte skriver här. Just nu känner jag att bloggen lite mer är till för mig själv. Jag kan titta tillbaka och minnas. Har inte riktigt tiden att driva en blogg just nu. Kanske kommer suget och tiden tillbaka snart?
 
Ska försöka skriva när jag kan, men tänker aldrig känna mig tvingad.

 
I fredags var jag i Lysekil. Var över o käkade hos Emils farbror o hans fru. Blev några glas vin vilket ledde till en utgång. Haha riktigt roligt faktiskt!

Både lördag och söndag jobbade jag heldagar. Skulle egentligen varit ledig, men fick hoppa in. Gött med pengar så ska inte klaga, trots att det är jobbigt.
 
Inatt sov jag hos Emil. Åkte från honom imorse. En helt fantastisk morgon med pannkaksfrukost, massor av sol och min andra familj! Precis haft prov, ska snart hem och plugga. Ikväll blir det GRIT med Johanna, och sedan innebandyträning. Härligt!
 
Från i Fredags. Gott vin!
 
Fick förresten min studentmössa i lördags!!!!! TAGGA
Det fantastiska vädret imorse!!!