Lite till och ännu mer

Hej, och OJ vad längesedan det var jag skrev här sist... 
 
Jag har levt mitt liv till fullt ut i snart två månader. Har varit i Spanien, Grekland, tagit studenten, festat, gått på bal, varit på Summerburst. You name it. Jag förmodar att de som läser min blogg också är de personer som följer mig på bl.a. Twitter (CRohlsson), Instagram (corneliarohlsson) och Facebook (Cornelia Rohlsson). Ni har sett bilder där jag tjuter av lycka. För er som inte har det, gå in och följ mig på mina sociala medier. 
 
De senaste tre dagarna, tisdag-torsdag, har också varit så otroligt härliga för min del. Jag och Vendela har gjort allt och lite till verkligen. I tisdags åkte vi till Båstad. Vi lyxade till oss och bodde på det fina hotellet Skansen. Det var entrepenörsvecka just när vi var där, vilket var mycket trevligt. Träffade mycket folk och knöt många intressanta kontakter. I onsdags åkte vi till Halmstad över dagen. Vi strosade i affärer, käkade lunch och hade det trevligt. Jag fick med mig en Wos-jacka från Soda Halmstad. Kikat på en länge, och nu äntligen blev den min!!! YAS. Vid kvällen på onsdag, alltså igår, hämtade vi Mange i Göteborg och åkte till hans hus på Smögen. Vi gjorde mat, kollade film och käkade godis. Idag på morgonen åt vi en härlig frukost för att ladda upp inför bad och sol. Det var underbart i solen, mindre skönt i vattnet. Men det var ändå sommarens första dopp i Sverige, så det kändes kul. 

Nu på kvällen har jag bara varit hemma, vilket varit väldigt skönt. Jag har rest i en väska i en vecka nu. Var ju midsommar förra helgen, då var jag i Lysekil fredag-måndag. Det har varit fart och fläng. Skönt att landa också. Har duschat, läst, städat rummet, tränat och bara varit med familjen. De finaste personerna jag äger ju!
 
Nu ska jag sova. Jobb imorgon, 09.45-19.30. Inte lika kul, men det är pengar vilket resulterar till mer roliga saker att kunna göra. Pussen och kramen