Solig måndag





Så jäkla mysig måndag. Jättevarmt! Har gjort min första körlektion också. Gick kanonbra verkligen. Skönt att ha kommit igång! 

Ikväll blir det springtur och plugg. Älskar sådana här dagar, när man får gjort mycket men att vädret ändå håller en positiv i det tunga!

Vanzzzz




Swag på mig o lillasyrran imorse. Vans övervinner allt 

Underbar kväll

Ännu en gång har min fina vän Liselott gjort en fruktansvärt bra film. Isabel och Elin fyllde år för några helger sedan. Jag lovade er bilder men har inte hunnit/orkat lägga upp alla. Delar med mig av Liselotts film här istället. Så kul att se filmer och inte bara bilder!!!! Log genom hela filmen. Bästa, bästa, underbara kompisar jag har alltså. Lyckligt lottad!
 

Svar på frågor jag missat

Hur hinner du till jobbet om du bara har 5 minuter på dig?:O
Svar: Jag brukar alltid få gå lite tidigare från skolan då det är rätt chill på gymnasiet. Sedan bestämmer jag alltid med mina föräldrar att någon av dem ska stå utanför skolan 15.30. Vi kör i racerfart till Torp, jag käkar något litet i bilen oftast och sedan springer jag in o byter om. Fungerar för mig!

 

C: Vet du om man kan beställa byxorna på internet? Kan du isf länka dom? 
Svar: Byxorna kommer från Zara, och man kan beställa därifrån - men jag hittar inte byxorna!!! Letat jättelänge, här finns iallafall liknande: http://www.zara.com/se/sv/dam/byxor/byxa-skinneffekt-c358005p1668345.html. HM har också ett par snygga: http://www.hm.com/se/product/26924?article=26924-A. 

 

Malin: Vart är dina snygga träningstights ifrån?
Svar: Från HM!

 

Hej! Vad har du för modell på dina svarta vans? Skulle va sååå snällt om du svara i ett inlägg :)
Svar: Hej! Min modell heter ERA och de är nästan i likhet med de klassiska Authentic. Har helsvarta!'

 

från vilken sida beställde du din balklänning?
Svar: Från www.1dress.co.uk 

Hur känner du Evelina?
Svar: Jonsson? Hmmm vi har känt varandra i många år utan att jag kanske skrivit det på bloggen. Men det är säkert genom gemensamma kompisar, minns knappt haha. 

 

Sara: Hej Cornelia! Skulle verkligen uppskatta om du länkade byxorna för har letat efter sådana jättelänge och dessa satt så snyggt men tycker det är svårt att leta på sidan då det finns så många. Kram!
Svar: Dessa är det jag har: http://www.hm.com/se/product/14915?article=14915-A, men tycker även dessa är snygga: http://www.hm.com/se/product/22034?article=22034-A, http://www.hm.com/se/product/22331?article=22331-A, http://www.hm.com/se/product/11908?article=11908-A. 

 

Sjuukt snygga skor! Men måste bara fråga vad du har i dom? Alltså har du inga sockar alls eller jätte låga och korta sockar? Kram!
Svar: Taaack! I Nike Air Max har jag låga vita sockar, men i ex. Vans har jag inga. Snyggast så tycker jag! Kram på dig 

 

Jojken: Du är så fruktansvärt jäkla mega go va!
Svar: Haha var väl ingen fråga, men tog med ändå för blev väldigt glad. Tack!

 

 


Tid skrämmer mig

Ibland kan det liv jag lever just idag skrämma mig. Jag gör någonting hela tiden utan att hinna andas. Stress är min vardag och jag lever efter tempot. Att stanna upp en sekund och njuta finns inte inräknat. Egentligen är det inte just stressen som skrämmer mig, det som dödar mig inombords är att jag ska missa något som betyder mycket för mig. Förstå mig rätt nu när jag ska förklara. I ungdomens år är man fullt upptagen av sig själv. Man är en egoist. Jag är livrädd över att jag ska glömma bort det som faktiskt betyder något. Vad gör man när en familjemedlem, vän eller partner dör? Vad gör man när allt är slut? Jag är inte själv speciellt rädd för att dö, jag är rädd för att andra ska åka dit. Vad ska jag göra när mamma försvinner? Vad fan ska jag göra när en av mina tre systrar försvinner till himlen? Pappa, extrapappa, extramamma, hund, släktingar, bästavänner, vänner, nära, kära. Vad fan ska man göra?

Jag önskar jag tog till vara mer på tid. Hur gör man det? Jag säger alltid så, att jag ska ta vara på nuet – men när händer det? När ska man förstå att tid är viktigt? Tid är allt vi har. Tid är det vi lever i. När ska vi förstå att allt kan försvinna imorgon? När ska vi förstå att den du älskar mest somnar in? När ska du förstå att du inte kan skjuta upp alla samtal för att du bara var tvungen att göra…? GÖRA VADÅ? Vad är det som är så viktigt för oss att vi glömmer bort det som egentligen är det VIKTIGA. Förstår ni? Vi lever i en fantasivärld där vi tror allt är fantastiskt. Vet ni vad? Livet är inte fantastiskt. Livet är en plåga, ett helvete. En tid man överlever. Mellan dessa hemska stunder finns luckor av lycka. Jag ska inte låta som ett deprimerat misslyckande nu, för jag har också underbara stunder i livet. Stunder då jag älskar allt, skrattar, är nöjd och mår bra. Men det är inte alltid så och jag undrar när vi ska förstå det? Jag undrar när livet ska sluta skrämma mig. För jag är rädd. Och det är så in i helvete jobbigt. 


Härlig onsdag








Hej på er!

Haft en lång dag i skolan, men blev glad för hade inte prov idag som jag trodde!!!! Så skönt! Efter skolan åkte jag, Elin, Johanna och Clara till Torp. Käkade Sub, shoppade lite och bara hade det riktigt kul faktiskt. Längesedan man hann göra något efter skolan. 

Jag o Elin åkte sedan till gymmet med hennes fina bubbla. Tränade rygg och lite kondition. Härligt att hinna med lite träning i vardagen också! 

Nu ska jag duscha, sen plugga lite samhäll. Mycket plugg just nu!!! 

Mycket på gång

Hej på er! 

Måndagen lider mot sitt slut. Jobbade idag, dubbelt betalt - wihooo!!! Har knappt någon röst, tappat den, så lite jobbigt men det gick allt. Tog vara på den sköna solen efter. Vilket väder som levererats!!! Imorgon åker min storasyster hem, så vi har haft en mysig kväll med mat och komedi på tvn. Varit riktigt kul att ha henne här!

Ska sova nu. Skola till 15.40 imorgon o sen jobb 15.45-19.45. Mycket att göra. Prov på onsdag också, haha får se hur jag ska lösa det... Tar det som det kommer, som jag alltid gör hehe... 

Hörs imorgon. Puss loves 




Brygghäng







Igår på dagen var det så underbart väder så jag, Elin, pappa o vår kusin Joel satte oss i Ljungskile på bryggan o fikade. Solen stekte!!!! Så underbart. Vill ha sommar NU. 

Debutgrill





Igår grillade jag med några vänner. Så mysigt. Debut igår! Var lite kallt för vi kom ut lite sent, menmen... Kan bara tagga upp inför en härlig sommar nu!!! 

Glad Påsk!

Godkväll!

Sitter just nu med mamma o kollar på något humorprogram. God frukt istället för godis, fungerar bra! 

Så skönt att ta bort sminket o hoppa i mjukiskläderna. Verkligen såååå skönt! 

Ha en fortsatt trevlig skärtorsdag! Glad påsk! 





Lite lägerbilder













Blivit lite uppehåll här på bloggen, men har haft mycket för mig. Jobb hela tiden känns det som, vilar aldrig. Idag jobbade jag 9h, så har precis kommit hem. Skönt när lönen kommer, men så tråkigt att en hel dag går till jobb.

Ska kolla på film nu, sen sova. Brunch med familjen imorgon, och sovmorgon har vi bestämt!!!!, sen kanske träna med mina storasyster som är på besök. Får se vad min fredag går till. Plugg kanske man skulle ta tag i? Fyfan.... 

Blomsterkroken




En trevlig lunch med den bästa vännen jag har. Underbart att utnyttja fina ställen i Uddevalla o inte bara klaga på dem! 

Första lägerdagen gjord





Hej på er! 

När jag slutade jobbet tog jag bussen hem, duschade och packade. Övningskörde sedan en ganska lång sträcka. Körde landsväg idag för första gången. Nervöst, men gick allt bra! Lite läskigt att möta bilar på smal, dålig väg. 

Är på lägret nu. Sitter o kollar film i käkar godis. Ska ha andakt efter, sedan sova! 

Breakfast

Godmorgon! 

Sitter o äter frukost. Börjar jobba vid 11.00, ska övningsköra ut. Slutar kl 15.00, då ska jag hem o packa, duscha o lite så innan jag ska ut till Ängön!

Hörs! 




Härliga tider



Igår var jag o firade Isabel o Elin som blivit 18 år. Var en fruktansvärt bra kväll som jag inte kommer glömma!!! Skriver mer om den någon dag. Ska sova nu nämligen. Jobb imorgon, direkt efter åker jag ut till Ängön. Ska ha konfirmandläger söndag-tisdag! 

Förresten!!!!! Min storasyster är här i Uddevalla. 9 månader sedan hon va här senast. Hon bor i Bergen, Norge för er som inte visste. Hon överraskade mig såååå igår!!!! Jag visste ingenting, o så stod hon mitt framför mig när jag slutade skolan. Så roligt!!!!!!

Godnatt! 

Negativa Cornelia

Idag, för kanske första gången, känner jag att jag är riktigt stressad. Det låter ju sjukt, för hur ofta känner man inte stress? Idag har jag mått psykist dåligt. Jag känner så mycket tyngd över saker jag egentligen inte borde. Kanske första gången jag faktiskt känner att skolan är jobbig? När människor runt mig frågat om andra året på gymnasiet är jobbigt har jag svarat "nej". Självklart har det sina ups and downs, men har ändå klarat av det. Vet knappt om jag gör det längre. 
 
Imorgon är det naturkunskapsprov, kan ingenting. Klockan är nu åtta på kvällen och jag orkar f*n inte börja. Vet att jag kommer ångra det, så sitter jag vid midnatt och pluggar tills ögonen krampar. Framförhållning är min bästavän, eller? Efter jag bockat av provet imorgon har jag äntligen lov. Nej just det, jag ska ju jobba söndag. Direkt efter ska jag till Ängögården där jag ska ha konfirmandläger söndag - tisdag. Onsdag och torsdag ska jag jobba, o så har jag bara två/tre ynka dagar kvar. På detta lov ska jag även hinna plugga tyska till onsdagen efter lovet då jag har prov, har även historiaprov samma onsdag. En kommunikationsuppgift, hyffsat stor, ska in veckan efter. Alla nationella tär på mig. Matten som det går sämst i. Betyg som sjunker. Favoritämnen som jag fått A i ligger just nu på C. Vad händer med mig? Jag har alltid, alltid, alltid klarat dessa situationer. Jag har alltid klarat av prov bra utan att känna mig missnöjd. Orkar verkligen inte längre. När ska alla downs försvinna och alla ups komma? 
 
Kan inte längta mer till sommarlovet mer än just nu. Eller just det, ska ju jobba hela sommaren.... 

LISELOTT 18 ÅR

 
 
För snart 2 månader sedan firade vi vår goa Liselott som fyllde 18 år. Hon har gjort en superhärlig film på detta!!! Så sjukt underbart med film och inte bara bilder. Satt och log genom hela filmen. All cred till Lise som klippt ihop allt!!!! Blir sååå taggad inför min 18-årsdag som är om exakt 3 månader och 4 dagar. Idag bokade jag in mina första körlektioner, så det närmar sig!!!! Ååååh ska bli så roligt 

Fyra timmar teater




Hej på er! 

Har varit en väldigt seg dag idag. Vissa dagar är man glad, ibland inte. Inget speciellt har hänt alls men har varit väldigt nere. Små saker som blir jobbigt, så är det ibland. Gick i skolan 8.30-18.00 idag. Trodde dubbellektion av teater (4h) skulle bli jobbigt, men nästan det som gjort mig på bättre humör! 

Är påväg hem nu. Bara börja plugga direkt. Naturkunskapsprov imorgon och jag kan verkligen INGENTING. Usch

Bra träningspass




Idag i skolan bar jag jeans från Diesel, skärp från Saddler, T-shirt från Gina och primeboots till det! Efter skolan tränade jag tillsammans med Mustafa. Ett väldigt bra benpass drog vi igenom och jag avslutade sedan med 5km löp. Åkte hem för att käka o duscha. Vid 19.15 var jag i Bäve Kyrka för en två timmars föreläsning med Mats Linde från Göteborg. Så bra!!!!!! Avslutades med en härlig andakt. 

Nu ska jag sova. 15.40 imorgon också i skolan.... Godnatt! 

Leather

 
/ T-shirt - Gina Tricot / Jacka - Vero Moda / Skinnbyxor - Zara / Skor - Nike air max /

Bra start på måndagmorgon

Godmorgon! 

Måste bara dela med mig av förra helgens bravader! Började med förkrök hos Ida eftersom hon blev 18, tog sedan bussen till Ljungskile där Oskar som fyllde 20 hade fest! Måååste bjuda på dynggoa bilder, bra start på en måndag med lite festbilder!!!


















Min helg

Ska snart sova, men tänkte ändå sammanfatta helgen snabbt. I fredags efter skolan övningskörde jag, var med Hanna o käkade glass, gick på promenad med vovven i vårvädret, åkte hem o fixade mig, sedan drog jag o Vendela till Göteborg för att ha en mysig eftermiddag där! 





Kom hem med ett par boyfriend-skinnbyxor från Zara och två softa t-shirts från Gina! 


I lördags firade vi ju Sofia som visat i tidigare inlägg! 
Idag har jag jobbat 13-17 och sedan tränat 18.00-19.30. Blev axlar, biceps och bröst idag + 30 min pw på bandet! Övningskörde hem. Börjar gå riktigt bra med körandet! Åt förresten en riktigt god frukost idag också - brukar aldrig hinna det! 









Nu ska jag sova. Lång dag imorgon! Godnatt, puss! 

Sofia 18 år!

Igår firade vi Sofia som fyllde 18 år! Det bjöds på en stor buffé, riktigt gott!!! Tårta till efterrätt följt av dans! Jag åkte hem tidigt då jag kände mig trött o hängig. Har varit mycket jobb nu det sista... Bjuder på kassa mobilbilder: 
















Models







Godmorgon! 

Igår bar jag jeans, slapp T-shirt och kavaj tillsammans med mina ormskor! Jag o Clara modellade framför kameran haha! Dags för skola, sista lektionen är det badhuset! Trööööök 

Ledig onsdag








Hej på er! 

Idag var jag ledig från skolan. Har shoppat med mamma o Hansa, kollat saker för att göra om mitt rum, övningskört i flera timmar med Hansa, tränat rygg o kondition på gymmet + käkat god mat! 

Imorgon börjar jag 10.10, så funderar på att gå till skolan! 

Nu måste jag sova. Klockan är mycket!!!! Godnatt!  

Filmdags



Ligger redo i sängen för att kika film. Jordgubbar och apelsin blir det till. Imorgon är jag ledig från skolan, så får se om jag kan hitta på något roligt! 

Hoppas ni sover gott! 

Slappt i söndags









I söndags hängde jag o Pont. PW, shopping o tur till Utby med bilen för att se solnedgång! Älskar slappa, lediga dagar!!! 


Gårdagens










Gårdagens klädsel. Ny blus och sedan mina skinnbrallor, båda plaggen från HM. Jacka från Vero Moda och nya Vans till! Härliga outfits man kan få till nu när plusgraderna stiger mer och mer! 

Tisdag

Godmorgon! 

Sitter i bilen påväg till skolan. Har en helt okej dag framför mig. Pedagogik, naturkunskap, lunch, matte, samhäll i sedan slutar jag 14.30! 

Har lite ärenden efteråt. Ska till banken med mamma, lämna tillbaka en bok på biblioteket o lite så. Ska städa mitt rum o kanske träna. Har lite ont i halsen så får se!

Här får ni en egopic-bildbomb bara för att jag kan