Svar på era frågor!

Sofia: När var kjolen köpt?
Svar: Iförrgår på HM!

Felicia: lika snyggg som alltid rohlsson!
Svar: Men tack snyggaste Fille!

Vad heter han som sitter i vitt på bilden näst högst upp? 
Svar: Han heter Tobias Antonsson

tränar du fortf så som du gjorde förut??
Svar: Inte som jag gjorde förut, då var jag galen och gick överstyr. Men minst 3 gånger i veckan nu!

vart har du köpt jeansen på bilden ovanför den sista? :)
Svar: På cubus :)

Vad du låter klok. Du är så fin! En underbar person och en underbar vän. Stor kram!!
Svar: Men åh, tack!!! Om jag vetat vem du var skulle jag gått fram o givit dig 1000 kramar!

Är inte du och Amanda kompisar längre?
Svar: Jo det är vi? :)

Hur mycket väger du nu? :)
Svar: Jag väger 60kg

Lovisa: Vilken färg är det på dina primeboots? Mörkbruna eller bruna?
Svar: Mörkbruna!

Erica: Va fina lockar du har fått till på några av bilderna ovan! Har du nåt tips på hur man gör? :)
Svar: Tack snälla! Jag har en stylingplattång från OBH Nordica som jag alltid gör mina lockar med :)

Nathalie: Varifrån är din rosa blus på bilden till höger? Himla fin! Var kan jag finna den? Och var det länge sen du köpte din? Kram! :)
Svar: Den är från Clothes 4-her, köpte den i juni i år. Kram!

Hej cornelia! Kan du inte snälla berätta hur du gjorde när du skulle byta hårfärg från brun till blond? Hur färgade du om? Var det jobbigt? Hur många färgningar tog det? Är du nöjd nu? Kandidat inte snälla snälla berätta?
Svar: Hej! Jag började att gå till frisör, de två första gångerna. Då hade jag gått från mörkmörkmörkbrun tilll ljusbrun med lite gul/blonda slingor. Sedan färgade jag de hemma. La i nya slingor en gång i månaden. Solen har gjort så mycket också. Håret har blekt fruktansvärt mycket. Har fortfarande lite smågula toner i håret som jag inte gillar, menmen..... Är ganska nöjd, men ska nog lägga i små ljusbruna slingor snart + färga utväxt! 


NICOLE FALCIANI

 
Så snygg. Blir lesbisk

UR ARKIVET

Samma människa som sårar en kan göra en lycklig. Samma människa kan ta sönder en och samtidigt laga en igen. Såren finns där under huden. Syns inte. Känns. Man går runt och har ont men vet inte vad det är för slags smärta. Är det vad man kallar vänskap? Jag vet inte om jag vill ha den sortens vänskap om man enbart får den dåliga biten. Den biten när man inte svävar på rosa moln eller är överberusad av glada fjärilar i kroppen. Det handlar om den biten när det regnar och man har en stor sten i magen. Frågan är om man vågar släppa in några andra fjärilar när dom gamla har dött. Vågar man studdsa runt på nya rosa moln när man vet att man kan ramla ner igen? Vågar man stå i solsken när man vet att det snart kan börja regna? Det handlar om att våga tro på något igen. Jag tappade aldrig hoppet för det höll mig vid liv. Det fanns där hela tiden och fick mig att hålla fast vid tanken på oss. Att det inte skulle sluta. Att det skulle bli som alla andra gånger och vi sedan skulle hitta tillbaka igen. Jag vägrade sluta tro. Men till vilken nytta? Ibland tror jag att det är bäst att sluta hoppas. Man måste släppa taget och sakta andas ut stenen i magen. Kolla upp mot himlen och söka efter solen och ignorera regndropparna som irriterat faller ner i ansiktet för att sedan skapa genomskinliga ränder på huden. Man måste förlora hoppet om någon – För att få hopp om någon annat. Hopp försvinner för att återvända igen, jag lovar. Det gjorde det för mig, och det är underbart. Vänner är underbart. Riktiga vänner. 

Tack för att ni såg att jag mådde dåligt, när ingen annan gjorde det.

MILITARY

/ Byxor - JC / Linne - Look&Like / Jacka - Zara / Kängor - Primeboots /


MAXIDRESS

/ Kjol - H&M / Linne - Zara / Skor - H&M /


PLATFORMS

/ Shorts - Levis / Tröja - Bikbok / Skor - Nilssons /


RALPH LAUREN

/ Skor - Primeboots / Byxor - Dr.Denim / Skjorta - Ralph Lauren / Jacka - Zara / Mobilskydd - Scotch&Soda /


Missoni

/ Jeans - Dr.Denim / Jacka - Zara / Linne - HM / Kofta - Missoni / Skor - Scorett /


GANT

/ Shorts - Levis / Skor - Primeboots / Tröja - Gant / Skärp - Saddler /


PRIMEBOOTS

/ Skärp - Saddler / Kjol - BikBok / Tröja - Pondus / Skor - Primeboots / Smycken - BikBok /


TWIST&TANGO

/ Jacka - Veromoda / Tröja - Zara / Jeans - Twist&Tango / Skor - H&M / Skärp - Saddler /


helvetesjävlacplycklig

 

Koppla bort verkligheten

Sommarens dagar bara flyger iväg. Jag är så tacksam över allt som varit dessa varma, underbara dagar. Svensk sommar med världens goaste vänner sitter aldrig fel. Jag har lärt mig så mycket, jag har växt och fått en starkare grund under fötterna. Jag har förlorat så mycket, men vunnit mer. Jag har varit så ledsen, sedan insett att det inte är till någon nytta. Sommaren i år kan ha varit de bästa dagarna i hela mitt liv. Har tagit vara på dagarna. Åkt och upptäckt platser, festat till gryningen, varit med min underbara familj och spenderat mycket tid med vänner jag verkligen älskar. 
 
Tiden springer iväg och jag hinner inte riktigt allt jag vill, men jag är glad ändå. Igår var jag i Lysekil, sedan Göteborg. Missade sista bussen hem så fick sova där. Allt var så spännande. Kom precis hem från tåget nu. Hunnit ligga i sängen i 30 minuter och snart ska jag till jobbet. Att arbeta så hårt jag gjort i sommar är något jag aldrig heller gjort tidigare - men jag lär mig. Jag lär mig att orka, att gå upp tidigt, att ha arbetskompisar, att tjäna mina egna pengar. 
 
Jag mår underbart bra och är lyckligare än någonsin. Vissa veckor har varit tunga, fyllda med jobb och tankar. Men så kommer de där dagarna i mellanåt som man älskar. Då man lägger sig ner och kopplar bort verkligheten, laddar om batterierna med ny energi. 
 
 
 
/ Byxor - Lindex / Jacka - Zara / Tröja - Gant / Skärp - Saddler / Skor - Primeboots / 
 

SAKNAR

 
En del av mig saknar denna Cornelia. Kände mig så mycket vackrare här. Brunt, friskt hår, fin hy, 8kg lättare än idag, fräsch. Ska ta mig dit igen. Kämpa!!!
 
 
 
 
 
 

SARA 17 ÅR

Bilder tagna av Nathalie Kindhult!
 
Såhär mysigt såg det ut i onsdags när jag och mina vänner firade Sara. Först förkrök och mat, sedan vidare mot festen - lyckat!

17 år

Bilder från Nathalie Kindhults blogg!
 
Sommaren bara sveper iväg.... Hemskt. Men åh vad mycket jag hunnit med. Har så himla fina vänner!