Hemma från Spanien

 
 
Hej min vänner
 
Igår kom jag hem efter fem dagar i Spanien, tillsammans med Emil. Vi har haft en underbar, härlig och väldigt varm resa. Har hunnit sola massor, få massage, shoppa, gå på marknad och umgås med  varandra. Tycker det är väldigt praktiskt att ha en pojkvän och en bästavän i en och samma kropp. Min fina Emil!
 
Kom hem från Torp för en stund sedan. Köpte ett par Over Knee-stövlar, en blus och skruv-snoddar. Velat ha allt länge, så det var bra. Innan det var jag i skolan. Hade svenskaprov bl.a. som gick bra. Ska försöka fixa lite i mitt rum nu innan jag åker till jobbet. Jobbar endast 15.45-21.00, så det är skönt. Massa härliga människor på jobbet idag också, ännu bättre!
 
Efter jobbet ska jag fixa mig fort för att sedan åka iväg till Kungshamn. Micaela fyller 18 år, självklart ska det firas! Jobbar 8-17 imorgon, så jag kör och är nykter.
 
Min fina storasyster är hemma från Norge i en vecka också. Så kul! Hinner knappt vara hemma då jag ska jobba 10 dagar i sträck. Har fått jobb på Elgiganten här i Uddevalla, så jag får passa på att jobba nu när det är lov! Pengar, pengar, pengar.
 
Vi hörs darlings, love
 
Bild från Spanien.

Mycket på en gång

Hej på er
 
Hade varit så kul att ta tag i bloggandet igen, men vet inte om jag hinner. Allt bara fortsätter och fortsätter i mitt liv, så mycket saker som händer. Vet egentligen inte om jag har så mycket stressigt framför mig, men jag hatar att inte ha planering på grejerna.
 
På lördag åker jag till Spanien med Emil, vilket är så jäkla välbehövligt. Vi åker till hans hus i Torrevieja. Ska bli underbart att bara kunna koppla av och vara med honom. Han bor i Lysekil som de flesta vet, och trots att det inte är så långt bort är det jobbigt ibland ändå. Vi hittar tid, så det är inga problem, men vi hinner aldrig vara med varandra länge. Ska bli skönt att bara få vara med honom några dagar.
 
 
På tal om något annat roligt så blev jag med nytt jobb idag. Sökte jobb på Elgiganten här i Uddevalla för ett tag sedan, men förväntade mig inte så mycket. Gick på en intervju, sedan blev jag kallad till en andra intervju - och idag ringde dem o sa grattis! Kul va? Det tycker jag. Mycket att lära, men också mycket att se fram emot. Hela höstlovet när jag kommer hem från Spanien ska jag gå en lång introduktion. Skoj!
 
 
Sitter hos Vendela just nu och har precis pluggat färdigt inför psykologiprovet jag har imorgon. Om 20 minuter börjar Paradise Hotel - kladdkaka till det! Mums
 
Ha det jättefint
Kram