Världsfredag

Idag har varit en jävligt bra fredag! Har ätit kebab med familjen, bokat Rhodos med tjejerna vilket är så sjuuuukt taggande, bowlat med John och Anton, vart med massa tjejkompisar o nu sitter jag hos Vendela. Vi har hela huset för oss själva i 10 dagar. SKÖNT! Vi lyssnar på sjukt hög musik o softar. Ska snart sova! Ha det jättebraaaaa


Härliga bilder


YES

Hej på er!

Med mig är det sådär just nu. Gick hem från skolan pga migrän. Generellt är det suveränt, men inte just nu!

Skönt i skolan då det inte är jättemycket plugg. Har sovmorgon imorgon, ska köpa en fin jacka från Nordströms och boka Rhodos. Och det är fredag!!! Yes


Träning

Åkte till gymmet vid halv tio imorse, körde spinning. Efter det kom Amanda o vi körde ben tillsammans. Riktigt tungt pass med benböj, frontsquats, marklyft osvosvosv. Körde länge och mycket. Kommer kännas ikväll på dansgolvet ;) you heard me, ikväll är det fest! Klara har fyllt 17 + Hampus har inflyttningsfest. Ska äta o städa rummet innan jag hookar upp med Maria o fixar mig. Puss


KANON

Hej!

Min fredag har bestått av kort dag i skolan, shopping med Leticia, mys här hemma med thai-mat, fotbollskikande med de gamla killgänget, kattis, viccan o becca hemma hos johan, o nu är jag hemma!

Ligger så skönt i sängen, men funderar på att ta kliv utåt. En promenad väntar + kanske översovning hos Vendela.

Här är en ny jacka jag köpte idag. Från BikBok. 699:- fullpris, men 40% idag o imorgon, så 419 svenska riksdaler gick den på. KANON


RHODOOOOS

I sommar åker jag och girlsen i klassen till Rhodos!!! Vi har preiliminärbokat 20-27 juli 2014. Fyf*n vad jag ser fram emot det. Kommer bli jäkligt dyrt detta år dock med resor, körkort och dylikt. Jag ska gå intensivkurs i Strömstad två veckor tror jag för körkortet, bara det kostar runt 20 000:- Rhodos kommer nog gå på allt som allt 7000:- 

Jag får försöka knega så gott det går. Lite svårt nu när det är dåligt med jobbtider, men ska försöka. Det ska allt gå!!! Känns skönt att ha lite saker framför sig iallafall. Denna sommar kommer bli SJUK. Känner det på mig, o det är mer än ett halvår kvar!!! TAGGA
 
 

UR ARKIVET

På min gamla blogg skrev jag många texter om mina tankar. Jag älskar att skriva och gör det mest hela tiden. Jag har dock inte tiden längre för att sätta mig ner i lugn och ro, skriva och få till det bra. Här får ni istället en gammal text. En gammal, fast väldigt bra. Älskar denna. Min favorit till och med kanske
 
Samma människa som sårar en kan göra en lycklig. Samma människa kan ta sönder en och samtidigt laga en igen. Såren finns där under huden. Syns inte. Känns. Man går runt och har ont men vet inte vad det är för slags smärta. Är det vad man kallar vänskap? Jag vet inte om jag vill ha den sortens vänskap om man enbart får den dåliga biten. Den biten när man inte svävar på rosa moln eller är överberusad av glada fjärilar i kroppen. Det handlar om den biten när det regnar och man har en stor sten i magen. Frågan är om man vågar släppa in några andra fjärilar när dom gamla har dött. Vågar man studdsa runt på nya rosa moln när man vet att man kan ramla ner igen? Vågar man stå i solsken när man vet att det snart kan börja regna? Det handlar om att våga tro på något igen. Jag tappade aldrig hoppet för det höll mig vid liv. Det fanns där hela tiden och fick mig att hålla fast vid tanken på oss. Att det inte skulle sluta. Att det skulle bli som alla andra gånger och vi sedan skulle hitta tillbaka igen. Jag vägrade sluta tro. Men till vilken nytta? Ibland tror jag att det är bäst att sluta hoppas. Man måste släppa taget och sakta andas ut stenen i magen. Kolla upp mot himlen och söka efter solen och ignorera regndropparna som irriterat faller ner i ansiktet för att sedan skapa genomskinliga ränder på huden. Man måste förlora hoppet om någon – För att få hopp om någon annat. Hopp försvinner för att återvända igen, jag lovar.

JACKOR

Det var någon av er som undrade om jag kunde ta fram lite olika jackor nu till hösten/vintern. Har kollat runt nu lite i en timme ungefär och hittade dessa. Collagen är väldigt B, I know - men bättre än inget!
 
 
 
 
 
Jag blandade både parkas och kappor, tycker båda är så jäkla snyggt. Jag har fastnat för tre olika - säger inte vilka utan ni ska välja era favoriter själva! Hoppas detta hjälpte lite :)

BESLUTSÅNGEST

 
ÅÅÅÅH!!!!! Hatar att leva med beslutsångest. Vill VERKLIGEN bli brunett igen, tycker jag passar så jäkla mycket bättre i det. Jag vet dock att jag kommer tröttna på det inom en månad = onödigt. Om jag väl färgar det brunt så kan jag inte färga det blondt igen på ett tag. Min hårkvalité är i botten just nu...... Sjukt ilands-problem!

Vilken andreas? :)
Svar: Andreas Karlsson.
 

Jennifer: Din kropp är amazing!!
Svar: TACK!! Glad jag blir!

 

Moa: vart har vendela köpt sin jacka? Sjukt snygg!
Svar: Ingen aning, det är hennes halvmammas. Ask her!!

 

Johanna: Kan du inte ge tips på lite snygga vinterjackor? :)
Svar: Jo, skulle jag absolut kunna göra!

 

Vilken sallad äter du på bilden?
Svar: Esthers Special - godaste!

 

Emma: Undrar också vart jackan är ifrån? :)
Svar: Samma som ovan, hennes halvmammas!


Pappornas dag

Idag har jag firat farsdag. Gav min underbara pappa en beige stickad tröja, och bjöd på mat på Coffe Roomer. Enkelt och bra, hoppas han blev nöjd! Vi hade en trevlig pratstund så det har varit toppen allting.

Har pluggat hela kvällen och bockat av jättemycket. Känns skönt! Ska kolla film nu. Puss


Lördagmorgon

Godmorgon godmorgon, fina ni! Jag är på gymmet för att köra armar + löpning. Underbart sätt att starta dagen på. Det blir plugg senare innan jag ska vidare på släktkalas. Ikväll får vi se vad som väntar. Något kul ska det bli iallafall!

Ha en trevlig lördag! Puss dolls


Fotbollskväll

Haft en jäkligt lyckad kväll. Kollat fotboll HELA kvällen. Så trevligt med cup här i Ua då verkligen alla man känner kommer. Härligt med alla samlade! Är otroligt trött nu, så blir sleep direkt. Godnatt med er!


Kämpa

Kämpar på med träningen. Den tar inte upp hela mitt liv som förr, men mår så bra av den. Idag blev det 50min spinning + armar och mage. Bästa passet jag kört på riktigt länge. Otroligt skönt!!!


Oddevold - Varberg

Ikväll körde jag vardagslyx med Vendela. Blev fotbollskikande med alla våra Göteborgsgrabbar. Vi kollade när JW la show, tyvärr inget nätande för Oddevold dock... Förlust med 1-0, men vi har humöret uppe ändå!
Nu ska jag plugga några minuter till innan jag stänger ögonen för ikväll. Haft en toppendag verkligen!!!!


Det känns


Världens bästa stad

Så skönt att hänga i Göteborg. Mår alltid bra där! I helgen blev det fest så det slog härliga till. Har inte varit ute på över en månad så det var roligt. Mamma har fixat fritidskort nu också, så fler Göteborgskvällar blir det!


Dagens

/ Byxor - Twist&Tango / Tröja - Gant / Skärp - Saddler / Skor - Fanny Michel /


Älskar denna människa


-