Svar frågestund, del 2

Tränar du fortf lika mycket och går på dieter och dylikt? Tycker du har världens finaste kropp och du borde vara nöjd&stolt över den!
Svar: Tränar ungefär 3 gånger i veckan vilket jag tycker är väldigt lagom. Går inte på några dieter och inte gjort på ett år. Nu på lördag, om två dagar, ska jag, mamma och Hansa dock börja äta Anna Skippers recept. Det betyder att vi äter väldigt nyttigt. Ex. musslor, alger, nötter, bär och goda smoothies! Det är inte för att gå ner i vikt för mig utan för att rensa kroppen och bli sund! Tack så hemskt mycket för dina fina ord, blir så glad!!

Du får till så fina lockar i ditt hår vad heter din locktång du gör dem med
Svar: Tack! Jag gör dem med en stylingplattång från OBH Nordica

hur sminkar du dig till fest?
Svar: Täckande på huden, brunpuder, rouge, lätt sotade ögon, dipliner, eyeline, mascara, ögonbrynspänna.

kan du göra en tutorial på ditt mjuka lockiga hår eller aa, gör du med locktång eller plattång?
Svar: Skulle absolut kunna visa er med bilder någon gång. Jag gör med plattång!

Vad tycker du om utlänningar? Finns det ens snälla sådana? Var säker på att d va ngn sådan som knyckte din telefon, blää
Svar: Fyfan på riktigt, vad är detta för fråga. Jag vet vem personen är som tog min mobil och det är inte en utlänning. Har många, många kompisar som inte är helsvenska som jag älskar så mycket. Vad är skillnaden på utlänning och svensk? Människa som människa

något plagg eller köp måste, som man verkligen måste ha i vår? :)
Svar: En stilren kappa, Vans, Nike Air Max, ljust slitna jeans, baströjor med mycket färg blandat med många accessoarer som guldsmycken, hatt, stora solglajjor och snygga läppstift med mycket färg!

tycker du att det är töntigt om man inte vill festa?
alltså att det är konstigt o.s.v. eftersom typ alla ungdomar nu för tiden festar... svara ärligt nu!
mår typ dåligt över att jag känner mig så töntig osv eftersom alla mina kompisar festar och sånt ganska ofta! tacksam för ett ärligt svar!!

Svar: Men herregud, VERKLIGEN INTE. Det är överskattat att festa hela tiden, det är kul ibland men inte alltid. Jag tycker absolut inte det är töntigt att inte gå på fest, helt ärligt. Stå fast vid det du vill. Känner  du för att gå på fest någon gång så gör det också. Det handlar inte om vem som dricker mest utan mer att man träffar goa personer!

Om du skulle falla för en kompis ex, skulle du då fortsätta träffa denne personen då eller skulle du kunna "gå bakom ryggen" på din kompis eftersom du har känslor för kollen i fråga? Super bra blogg förövrigt och du är jättefin :)
Svar: Jag skulle fråga kompisen vad den tyckte. Man kan egentligen inte rå för vem man blir förälskad i, men jag skulle kanske inte rekommendera att bli tillsammans med sin bästakompis senaste ex. Isåfall gå och snacka med kompisen, gå aldrig bakom ryggen. När det kommer fram, för det kommer det göra, har du förlorat en vän, 100% säkert.

Hampus: Du har otroligt vackra ben, ingen fråga men var bara tvungen att skriva det..
Svar: Haha tack så otroligt mycket, glad jag blir!

läste att du skulle gå på balen, har du något tips på vart man kan hitta fina balklänningar? :)
Svar: Inte egentligen. Sök på google på ”snygga balklänningar” så kommer det många sidor. Ta helst inte en sida som slutar på ”.com” för det är inte inom EU = mycket tull!


En bra frukost

 
Såhär kan en riktigt god frukost se ut för mig. Nej, jag äter vanligtvis inte choklad till frukost - men detta var i helgen så då unnade jag mig lite! ÄLSKAR smoothies och älskar äggmackor. I helgen, på lördag närmare bestämt, kommer jag mamma och Hansa börja äta efter Anna Skippers recept. Kommer bli väldigt spännande!
 
Såhär ser jag förresten ut när jag äter frukost:)))) snygg e jag<3

RABENS SALONER

 
Detta hade jag på mig igår. / Blus - Rabens Saloner / Byxor - Dr.Denim / Jacka - Zara / Skor - Primeboots /
 
Älskar den nya blusen. Den hänger så fritt och härligt där bak. En sådan vacker blus har verkligen fattats i min garderob! Idag invigde jag förresten mina Nike Air Max. Jättenöjd över det köpet. Otroligt sköna, kändes som man gled fram!
 
Efter skolan övningskörde jag med mamma. Vi har kört jättemycket det sista och det går verkligen sjukt bra. Känner mig mer och mer säker bakom ratten. Ska ta körkortet precis dagarna efter jag fyllt 18 - verkligen ett bra mål!!!
 
Nu har jag precis pluggat färdigt inför ett idrottsprov imorgon som jag tror kommer gå hyffsat bra. Dags för sömn!
 
Fredag imorgon innebär att fira min otroligt fina vän Pontus! Hela 18 år blir den skiten. Jäklar vad många år vi känt varandra... Om 30 minuter är han myndig. Grattis i förskott Pontan

Svar frågestund, del 1

Magdalena: Kan du förklara lite om din familj? Du har skilda föräldrar va? Hur är det med dina syskon då? Hel eller halv? Kram
Svar: Ja, jag har skilda föräldrar. Jag och min storasyster Elin har samma pappa och mina två småsystrar har samma pappa, men vi alla fyra har samma mamma. Vi ser oss allihopa som helsyskon.

Hur ser din klass ut? – Min klass är underbar
Trivs du där? – Jag trivs bra
Vilka umgås du där med? – Har ett störtskönt tjejgäng på ca 10 pers. Orkar inte skriva namn
Bästa tjejkompisar? – Bästa? Vendela, men har på riktigt väldigt många tjejer jag står nära vilket känns så skönt. Både gamla vänner som Viccan, Leticia osv, tjejer från mitt ”gamla” tjejgäng och många i nya klassen och ekonomiklassen. Gillar dem väldigt mycket mina girls
Bra killkompisar? – Umgås mycket med killar då jag tycker det är lite goare ibland. Men bästa killpolaren är Pontus
Hur ser din drömkille ut? – Mulatt, brunt hår, go kropp, gillar att träna så vi kan ha något gemensamt, gillar att umgås med bådas familjer men ska också tycka det är kul att jag får lära känna hans vänner och han mina på ex. fester!

My:  Hur ser din sommar ut?
Svar: Just nu så är det jobb på McDonald´s i år igen, Rhodos i en vecka, Frankrike i en vecka, Håkan-konsert, 18-årsdag, förmodligen körkort och många härliga svenska sommarkvällar med grill och sång.

är det sant att du varit på g med filip? och vem var killen det verkade som att du va tillsammans med senaste månaderna? och varför tog det slut?
Svar: Ja det är det.
Det var en riktigt go pojk som jag trivdes/trivs väldigt bra med. Han har haft på tal hela tiden att han ska flytta till Norge vilket gjort att vi båda backat. Vill inte gå in i något helhjärtat. Han har dock inte flyttat ännu, men det är osäkerheten som spökar hela tiden vilket är jobbigt. Vi har fortfarande lite kontakt men har inte träffats på en månad.

kan du göra en videblogg med svar? :)
Svar: inget jag har i tankarna just nu tyvärr!

vilka är dina 3 närmsta vänner?
Svar: Vendela är min närmsta vän, sen kan jag faktiskt inte peka ut två stycken då jag har många jag står nära. De vet vilka dem är!

det verkade ju i början av ettan på gymnasiet att du saknade klassen på väster väääldigt mkt, gör du fortfarande det?
Svar: tänker inte på det lika mycket som i ettan, för man är van vid gymnasiet nu. Självklart har jag tankar på de ibland och kan tycka det är jobbigt när man umgås med t.ex. Ida, Sofia, Kattis o Sanna då man får många flashbacks. Tycker om dom så mycket o vill verkligen hänga med dem dagar i sträck!!!

saknar du aldrig dina gamla vänner?
Svar: Men det är ju självklart!

Har du pojkvän? Om inte, när var senast du hade? :)
Svar: Nej det har jag inte. I januari. Det var inte officiellt, bara våra vänner och familjer som visste om det.

Några softa, sköna, roliga typer i din klass? Vilkadårå
Svar: Mustafaaaa. Bästa bror

Hannah: Vad skulle du vilja göra efter gymnasiet? Resor, utbildning, yrke osv?
Svar: Tänkte faktiskt på detta igår. Efter gymnasiet hade jag väldigt gärna velat åka till ett land för att utföra volontärarbete i ett år. Efter det plugga, vet inte till vad ännu. 


CRUISING

Hallåååå
 
Ska fortsätta plugga lite tyska innan jag lägger mig, prov imorgon! Kom hem från en riktigt härlig tur med Johanna förut. Hon fick körkort idag den grisen!!!!!! VILL OCKSÅ. Jag, Johanna, Liselott, Sofia och Katarina drog till McDonalds i Trollhättan och käkade. Cruisade runt lite överallt, mötte upp Amanda och Ida, skämde ut oss inför volvoraggare, köpte godis och mycket annat. Så glad för hennes skull!
 
Någon undrade om jag glömt bort frågestunden, och NEJ det har jag självklart inte. Men det kommer dock inte mer frågor då och då så har inte stoppat den riktigt ännu. Svarar förmodligen på den imorgon!
 
Godnatt♥
 
 

NIKE AIR MAX

Äntligen, äntligen, äntligen (!!!!!!!!) har mina Nike Air Max kommit. Har väntat på dem i 1,5 månad, vilket varit lite frustrerande. Herregud, totalälskar dem!!! Ska älska dem mer än livet, hahaha
 
 

JOHANNA 18 ÅR

 
Idag fyller min fina vän Johanna 18 år. Har känt henne sedan vi gick i 4an, så det är otroligt skönt att ha en gammal vän i klassen som man kan förlita sig på. Tjejen klarade sitt teoriprov idag och uppkörningen är imorgon, så jag hoppas, hoppas, hoppaaas att hon har körtkort imorgon!!!!! Grattis ännu en gång fina vän!!! Stor dag idag!

18-årsfirande

 
Som jag skrev igår fyller Liselott 18 år. Åkte hem till henne klockan sju efter att jag varit på släktkalas. Där bjöds vi på välkomstdrinkar och riktigt gött käk + efterrätt. Dansade till klockan elva då jag och Ebba drog till Ljungskile vidare på fest. Jag var inte riktigt partysugen igår faktiskt då jag hade ont i huvudet och var lite nere. Åkte hem ganska tidigt och fick en lång nattsömn. Idag har jag pluggat, softat, ätit och övningskört med mamma. Ska plugga lite mer innan jag somnar. Skola imorgon vilket är lika bra, mindre dagar fram till sommarlovet då ju!!!
 
Puss på er och hoppas verkligen ni haft ett underbart lov, det har jag!!!

Liselott 18 år!

Hej på er!
 
Började lördagen med spinning kl.10.00 och ett gött magpass tillsammans med Mustafa. Var hemma vid kl.12.00 igen. Skönt med morgonträning faktiskt, så har man så mycket tid kvar!
 
Ska fixa mig fort nu så kommer pappa strax o hämtar mig. Det är helg vilket innebär lite skitmat, så mooot McDonalds. Kl 16.00 ska jag på släktkalas, och kl. 19.00 ska jag till min underbara vän Liselott som fyller 18 år idag!!!! Fullspäckad dag, men kul ska det bli!
 
 

KLUBB P

Igår var det festligheter för mig och Vendela. Partyt ägde rum i gillestugan här i Uddevalla. Några goa grabbar vi känner hade fixat det jättebra med jäkligt bra musik! Vaknade upp hos Vendela imorse och vi käkade gott, kollade film och sov fram till halv fem då jag åkte hem. Har gjort egengjort pizza, kollat tv och myst med min familj resten av kvällen. Ska kika lite youtube-klipp nu sedan sova. Upp tidigt för träning!

SHOPPING I STRÖMSTAD

 

Mysmorgon

Godmorgon!
 
Vaknade för en timme sedan och åt lite banan och nyponsoppa. Svårt med magkatarren, men jag försöker. Vi har bara myst runt här ett tag iallafall, bakat både nyttiga knäckebröd och drömkakor.
Vi ska allihopa snart fixa till oss lite för att gå ut på stan och kolla i lite klädaffärer. Är sugen på någon ny tröja eller kofta så ska försöka hitta det!
 
Här kommer lite bilder från vår morgon, och JA - jag sa till alla att göra peace!
 
 
Ha en trevlig torsdag!

Boyce Avenue feat. Jennel Garcia

 
ÄLSKAR denna cover. Får gåshud över hela kroppen. Förälskad i känslan de förmedlar mellan varandra. 

Strömstad

 
Hej på er. Har haft en jättemysig kväll här i Strömstad hos farmor och Sylve. Hela familjen kom hit vid 16.00. Maten stod färdigdukad på bordet, det serverades kött med potatis, brunsås, kokta morötter, rödbetor, inlagd gurka och farmors eget knäckebröd. Supergott! Har egentligen inte gjort något speciellt vilket är väldigt skönt. Legat en stund o läst Michaela Fornis bok "En bok om kärlek". Blev lite för deppigt så började på Bo Holmbergs deckare "Skuggaren" istället. Kommit till halva boken och gillar den mycket!
 
Vi var och handlade lite bär, choklad och Chardonnay förut. Njöt med allt det goa framför bl.a. "Vem vet mest", OS, Nyheterna och Mästerkockarna. Som ni redan vet är jag inne i en katastrofal magkatarr just nu. Har helt ärligt ont i magen 14h/dygn. Sa det till farmor och fick "Underberg" av henne, sprit på  44%. Tydligen jättebra för magen! Provade en mun och det smakade FRUKTANSVÄRT. Ska ge den till någon på personens 18-årsdag, heheh..
 
Nu ska jag sätta på mig pyjamas, läsa lite grand och sedan sova. Så skönt att somna tidigt för en gång skull!
 
Kram

Queen B

 
 
Denna video gör att det rinner tårar ner från min kind. Lyssna och förstå själva

Att lära sig leva

Jag kan lätt känna press. Press från lärare, syskon, vänner, men främst mig själv. Jag vill vara med om allt, lära känna alla, vara bäst på allt. Jag fick verkligen tid att tänka i måndags när jag var ute på promenad i det härliga vädret. En känsla slog bara in och jag kände ett lugn jag aldrig känt förr. Jag känner ingen press längre. Jag duger som jag är. Jag älskar att sitta själv i timmar, dagar, nätter och bara vara. Att sitta vid min gitarr, lära mig nya ackord och nya låtar. Den sista tiden känner jag verkligen att jag lärt känna mig själv bättre än innan. Har ju även färgat mitt hår mörkt, och på något sätt har det förändrat synen på hur jag ser på mig själv. Jag hade mörkt hår för 1 år sedan, och jag minns att jag mådde bra den tiden. På något vänster har det blivit som att jag lever då, fast nu. Haha låter helt skevt och konstigt, jag vet, men jag trivs bättre i mörkt hår och känner mig mer hemma. Jag tror det är viktigt, att trivas med sig själv för att finna sitt inre. Jag tror inte att man någonsin kommer lära känna sig själv 100%, för man gör misstag och blir så förbannat, jäkla besviken på sig själv så man ligger där på backen och gråter. Man önskar man kunde backa tiden och göra något ogjort, för man vet ju egentligen vad som är rätt. Så mår man sådär dåligt i två månader innan allt vänder, för man har gjort något fruktansvärt bra. Living on the edge ett tag och känna att man regerar världen, må sådär underbart bra, vara med vänner, vara positiv - innan en till backe kommer. Det kommer liksom alltid vara såhär, även om det inte är meningen. En backe kan komma av att du får ett dåligt besked som gör att ångesten klamrar fast i ditt hjärta och vägrar släppa taget. Hela livet är upp och ner, fram och tillbaka - men jag tror man lär sig det. Jag tror inte man kan lära sig livet, men man kan lära sig att leva. 

MÖRKHÅRIG

Hej!
 
Preciiis kommit hem från frisören. Jag och Gabriella bestämde oss för att lägga i en mörkare färg i hela håret då det passar bättre till mina ögon, ögonbryn och hudfärg. Jag är otroligt nöjd och känner själv att jag inte kunde önskat efter bättre hår just nu! Gillar längden, glansen och färgen! Vad tycker ni?
 
Bjuder på en massa bilder lillsyrran Amanda knäppte på mig:
 
Tröjan på bilden har jag lånat av systrarna Lindskog! Kommer från Abercrombie & Fitch

Åka bil

Hej på er!
 
Kom hem för en stund sedan. Varit ute och åkt bil med Henke i ungefär två timmar. Vi har bara hängt, pratat, gjort ingenting - sådär som man bara vill göra ibland. Drack lite cola, åt lite lakrits, körde bil. Nu är jag hemma o ska sova. Klockan står på 08.00 imorgon, måste duscha innan jag ska till frisören 10.00. Ska även ha hunnit packa då för familjen åker till farmor och Sylve i Strömstad efter jag är färdig. Ska färga håret mörkare brunt! 
 
Hörs imorgon eller i övermorgon. Beror på om jag får tillgång till dator. Kan inte blogga från mobilen då jag fortfarande har lånetelefon, eftersom en viss idiot tog min:))):))) 
 
Godnatt!
 
 

Motionshuset VS. Sportlife

Kom hem från gymmet ganska nyss, hunnit duscha bara. Provade på Sportlife idag. Ett jättebra gym, men trivs 100% bättre på Motionshuset!
 
Skulle egentligen varit med Vendela, men pga att tiden rann ut i sanden hann vi inte det. Ligger i morgonrock o käkar salami/brie-macka, macka med kyckling/curry-sås på och ett glas juice. Blir marabou o surisar till efterrätt haha... Ska förmodligen till Klara Lindskog sen för att bara ta det lugnt!

Vårväder

Hej!
 
Vaknade hyffsat tidigt idag och gick ut på en långpromenad i solskenet med min hund. Var så ljuvligt verkligen med sol och Håkan Hellström i hörlurarna. Kände verkligen doft av vår!!! 
 
Nu ska jag upp o ta på mig något för att åka ner till stan o träffa Sanna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men sola och en fika låter bra i mina öron. Ikväll ska jag hänga med Vendela och även sova där. 
 
Ha en fin början på lovet. Puss!
 
Jag o Vendis för 4-5 år sedan. Herregud, hur såg man ut...?

FRÅGESTUND

 
Tycker det är både kul och viktigt att ha en liten frågestund då och då. Fråga det som ni inte tycker jag tagit upp i bloggen! Stopp om någon dag - GO GO!!

STORM

 
Sitter nyduschad i sängen efter en promenad som jag o Ponta sammanfattar med ett ord: STORM.
Herrejösses vad det blåste. Kände oss som riktiga krigare där ett tag när vi övervann blåsten. Vi har precis druckit upp vår varma choklad o käkat den nya Marabou Oreo. God, men inte något speciellt! Han ska strax dra till Linus o Filip, medan jag ska till Sanna. Innan det ska jag käka söndagsstek - som alltid i min familj! 

Hönö

I fredags när jag, Vendela o Anna var på fest ute på Hönö. Träffade mycket roligt folk! Jättekul verkligen!
 
Nu ska jag ut på promenad med Pontan. Träningskläderna är på! Os-guld har vi precis också fått!!! Kunde inte fått en bättre start på söndagen!

Alla hjärtans dag!

Hej på er, och glad alla hjärtans dag! Jag har firat min genom en sovmorgon, en sprucken mobil och prov i skolan. Haha nejdå, så negativt har dagen inte varit... Ska inte spendera den med någon kärlekspartner som många andra, ska nämligen till Göteborg med Vendela! Matte och Anton kommer o hämtar mig nu så måste skynda! Puss på er
 
1,5 år sedan haha...

Vad är det för fråga?

Från [email protected]: Asså de mest patetiska är att 96:or går på 95:ornas bal när ni inte har pojkvänner som tar studenten. Ni ska bara veta hur alla tycker ni är patetiska hahaha
Svar: Hahahahahah detta kan vara den mest konstiga kommentar jag fått? Är det ett nödrop på hjälp? Skriker avundsjuka. Det är inte JAG som bjudit in mig själv på balen? Jag ska gå med min sjukt goa, underbara, störttrevliga vän Victor Linder. Han frågade mig för ungefär 3 månader sedan och jag blev jätteglad. Självklart svarar jag inte nej bara för att vi inte är tillsammans? Vi går ihop som ett par för att vi alltid har jäkligt kul tillsammans, kan skratta och umgås väldigt lätt. Jag ser verkligen fram emot balen, ska bli fantastiskt kul! Många av mina vänner ska också gå så ska bli jättetrevligt att träffa alla fina prinsessor och prinsar där! "Ni ska bara veta hur alla tycker ni är patetiska" - det SVIDER i mina ögon när jag läser det. Hur F*N kan man ens lägga energi på att få dåliga vibbar av vilka som ska gå med vem på en BAL? Har ni någon fritid???? Sådant här får jag verkligen damp på, så sjukt typiskt Uddevalla. Finns det inget att snacka om så skapar man något, bara för att. Kan inte ta åt mig mindre av detta och tycker mest att det är väldigt skrattretande. Jag, mina vänner, min familj och Victor tycker det är jättekul att jag och han ska gå. Ska vara snyggare och ha roligare som aldrig förr! Puss Lina
 
 

Full rulle

 
Herregud, min uppdatering... Men har haft fullt upp med plugg, umgås med familjen och övningsköra. Känns skönt att jag äntligen kommit igång på riktigt med körningen. 6 månader kvar innan lilla jag blir 18 år. Igår sov jag hos Vendela. En supermysig onsdag. Gillar utmaningarna på facebook där man blir nominerad att svepa en öl. Det blev jag igår.... Och självklart gav jag mig f*n på att göra det. Gå in och kolla min fb-logg om ni vill se något kul!
 
Nu ska jag återgå till engelskaplugg här i skolan. Lång dag idag med 3h (!!!!) historia. Blir träning efter skolan också. Äntligen blivit frisk så gymmet är mitt andra hem igen, längtat så!

Hårdilemma

 
Frågan är HUR min syster och jag har så otroligt olika gener när det kommer till håret. 
 

Hon har verkligen hår som växer som ogräs, medan mitt är så tunt att det ramlar av om jag tar i det, haha... Önskar verkligen MER ÄN ALLT att jag hade Elins hår!!!

Stress?

Godkväll!
 
Har pluggat, ätit gott och kikat balklänningar denna eftermiddag. Vet inte varför jag känner sådan stress över att beställa hem en redan nu, men vill känna mig säker bara!
 
Ska borsta tänderna nu och sedan lägga mig. Brukar alltid lägga mig vid 01.00, så ska försöka tidigare idag! 
 
Godnatt, hoppas ni haft en strålande dag!
 
I somras när jag och Vendela var på Smögen. Ett av mina bästa sommarminnen 2013!

Myskväll

 
På söndagar brukar mamma alltid laga jättegod mat, oftast stek som har puttrat några timmar. Igår fick vi torsk tillsammans med potatis, sås och sallad. Dagen till ära fick vi pannacotta med blåbär. Ljuvligt! Har magkatarr dock så äter det jag kan! 

Dagens Cornelia

 

Clara 18 barre

 
Hallå!
 
Igår firade vi Clara som fyllde 18 i onsdags. Har tyvärr inga bilder därifrån, men det var en riktigt lyckad fest!!! De som var myndiga drog till krogen medan vi andra åkte till Martin i Ljungskile. En otroligt härlig kväll med underbart folk. Åkte hem vid 03, vrickade en fot, var utelåst, kom in, somnade klockan 04. 
 
Vaknade idag, käkade frukost och tog det lugnt. Inte gjort något speciellt på hela dagen, inte ens varit utanför dörren haha... Ska ner o käka något, duscha och sedan sätta på en film. Puss på er

Jag är brunett igen

Till vänster är hur mitt slitna hår såg ut innan. Längst till höger är när frisören klippt 7 cm. I mitten är när hon tagit 3 cm till. Sammanlagt tog jag alltså 10 cm. Gjorde sååå gott för mitt hår! 
 
Men inte nog med en stor klippning, jag färgade det också. Brunt!
Jag är så fruktansvärt nöjd. Passar bättre i brunt tycker jag! Det är friskt och fräscht, jättehärligt! Ska tillbaka om några dagar dock för det är liiite fläckigt på några ställen. Blir ofta så när man färgar det från ljust till mörkt!
 
Så nu är jag brunett igen. Fantastiskt! Har saknat det.

Något nytt


 
Idag (igår, klockan är över 00) skedde en förändring på mig. Vad trooooor ni? Visar imorn. 
 
Godnatt pinglor
 
 

Min bästis

Idag vaknade jag upp hos min bästis. Vi hade en jättemysig morgon med god frukost och prat!
 

Gick i skolan till 15.40 idag, men tycker ändå torsdagar går hyffsat fort då jag har teater 1,5h i slutet. Dags att börja öva in repliker inför föreställningen om några månader!
 
Har precis duschat. Ska ner o dricka te och lägga pussel med min extrapappa. Haha låter jättetöntigt, men det är någonting jag o familjen fått upp ögonen för. Väldigt härligt på kvällarna att ta det lugnt genom att pussla!
 
Imorgon är det fredag och då sker en förändring på mig. Vad tror ni?

THURSDAY INSPIRATION

Alla bilder från google.

STORT GRATTIS

Fantastiska webbcam-bilder...
 

Orkar inte ta någon outfitbild idag, hade inga speciella kläder. Gick till tolv idag så åkte hem direkt. Har precis gjort klart två uppgifter från skolan, ska börja på den tredje. Sedan ska jag kika lite på en engelskafilm vi har i "läxa". Lirar lite på gitarren också. Kan inte sjunga så mycket då jag fortfarande har väldigt ont i halsen och hostar, men lite fingerspel och ackord går alltid hem!
 
Innan plugget fortsätter ska jag ner o göra en sallad. Dusch och lite packning står på schemat. Ska sova hos Vendela ikväll där även Clara som fyller 18 kommer befinna sig. Självklart blir det att fira lite smått för henne innan vi slår på stort på lördag. KUL! Grattis fina fina Claris!
 
 
STOOOOORT GRATTIS!!!!!!! Love u ♥
 
 

KNIT

/ Byxor - Gina Tricot / Jacka - HM / Stickat - Zara / Skor - Primeboots /
 
 

man får inte tänka så

 

SVARTVIT

 
Haha herrejävlar vilka bilder, ruggigt fula. Sitter i vilket fall som helst på naturkunskapslektion just nu. Går igenom ämnen i plast. Ja, det låter precis så kul som det är... Dagen till ära är det fiskgratäng i skolan. Inte min favorit, men vi gör detta till en bra tisdag ändå. 
 
Slutar 14.30 idag vilket är tidigt i mitt fall. Känns otroligt skönt. Ska åka hem direkt, ta lite outfit-bilder och sedan städa rummet. Måste få färdigt en kommunikationsuppgift också. Det löser sig!
 
Ha en fin tisdag dolls

Älskade sommar

 
Ska kika lite Paradise Hotel om några minuter. Tänderna är borstade, sminket borstat och jag ligger i sängen. Inatt ska jag drömma mig till sommaren. Här är några bilder för 3,5 år sedan tror jag!? Inte helt säker.... Kanske 2,5? Iallafall, detta är dagen efter midsommar. Jag och Leticia spenderade den ute hos hennes släkt i Bokenäs. Så mysigt! Minns att vi lärde känna två grabbar där som vi än idag har kontakt med. Dagen efter badade vi hur länge som helst, solade på deras brygga och bara tog det lugnt. Så underbart härligt! Kom snart, efterlängtade sommar...

SVAR

Vet du vad du kommer att rösta på i riksdagsvalet? Höger eller vänster?
Svar: Höger

 

Jös: SÅÅ SNYGG!! Kan inte du lägga ut lite alternativ på hur man kan matcha utsvängda jeans? Och vart är dina ifrån? Supersnygga.
Svar: Jo absolut, det kan jag göra någon dag när jag har tid till veckan. Mina kommer ifrån Crocker, finns ju på JC. Tack!

 

Du ser fantastisk ut på denna bild cornelia!
Svar: Tack så hemskt mycket!!

 

Det är fantastiskt hur bra du är på att beskriva dina tankar och det låter så konstigt att säga det men jag känner igen mig i precis allt du skriver! förra året förlorade jag en person i min omgivning och det fick mig i precis samma tankespår som dig. och det jag behövde höra var att jag inte var ensam utan att det är så många tonåringar som har det precis likadant. men istället för att vilja ha det som förut så ser jag det som en erfarenhet, och det gör jag verkligen, jag tar vara på alla stunder och jag har insett vilka underbara människor jag faktiskt har omkring mig. Men du ska veta att detta kommer bli bättre och du kommer tänka att det är som det är. Ha det så bra! Kram
Svar: Oj, tack så jättemycket för de fina orden! Ja, det är jättejobbigt just nu, men jag tror precis som du att allt blir en erfarenhet i slutet. Verkligen tack för denna kommentar. Många kramar!

 

Hanna: vad har du för programfördjupning och eget val?
Svar: Engelska 7 och Matte 3 som programfördjupning. Är lite skeptisk till matten, men ska se om jag klarar det annars byter jag efter någon månad. Individuellt har jag inte valt än. Väger mellan retorik, skrivande, musik eller företagsekonomi tror jag. 

 

Jag skulle verkligen vilja ha din hjälp ang. träningen. Det är så att jag inte är jätte tjock och inte smal heller. Mina vader 'går ihop' och jag har lite för mycket fett vid midjan. Jag skulle vilja träna bort detta fram tills juli, då jag ska utomlands.
Har du några bra tips på hur jag ska träna (har gymkort) och vilken kost som är bra och så? Och bra tips på nyttiga snacks och bra frukostar? Tack så mycket på förhand!
Kram Nathalie
Svar: Alltså sådant här är så svårt att fråga på. Jag förstår vad du menar, jag själv har lätt att lägga på mig på ryggen/kärlekshandtagen, men det finns inte direkt någon träning för det. Jag tror mycket på styrketräning, även om många tjejer säger nej till det. Variera det absolut med mycket löpning och crosstrainer. Smoothies, havregrynsgröt, grova mackor, ägg, nötter. Jag tror på mycket varierat, men nyttigt! Kram

 

Vem är tjejen bredvid dig på näst sista bilden?
Svar: Jennifer Ankargren

 

Är Vendela 97a???
Svar: Yes, min bebis♥

 

 

 


EGO

/ Jeans - Dr.Denim / Linne - PimKee / Skjorta - JC / Jacka - Peak Performance / Skor - farmors haha /
 
Varför inte ta lite egobilder en måndag som denna. Sjuk är jag fortfarande för delen. Helt sjukt vilken förkyldning jag fått äran att ha i min kropp... Vill ju må bra o träna. Är helt slut när jag kommer hem från skolan. Jobbade 11-17 i lördags och 08-17 igår så ingen vila har det blivit. I fredags var jag i Göteborg och strosade runt med Vendela några timmar också. Hittade en stickad tröja på Zara, något iallafall!
 
Nu ska jag kika lite Animal Planet. Älskar den kanalen!!!