Nattuggla

 
Har dragit på mig en rejäl förkyldning. Haft hosta i tre dagar och knappt sovit. Nu har jag bombtät näsa, huvudvärk och feber. Får se det ljusa i det mörka -  har inte mycket i skolan just nu så har kunnat sjukanmäla mig. Har gått varje dag till skolan, men vissa eftermiddagar inte orkat mer. Idag när jag kom hem låg tempen på 38,5 så inte jättekonstigt kanske. Skola blir det imorgon också, brukar kännas bättre om jag får mer sömn. Klockan är snart 23.00, men det är tidigt för mig som brukar komma i säng vid 01.00.
 
Jäklar vad jag babblar. Ska lyssna på lite Beyoncé och drömma om sommaren innan jag somnar. Puss på er hjärtan

Saknar

Saknar midsommar. Saknar att må bra och vara brun. Saknar mitt blonda hår. Saknar förberedelser inför en riktig fest. Saknar sommaren. Mer än allt.
 
 

BOOTCUT

 
/ T-shirt - JC / Bootcut - Crocker / Skor - Primeboots / Väska - Urban Expressions / Skärp - Saddler /

NYTT

Förlåt för suddiga bilder.
 

Nytt träningslinne från HM som jag köpte förut med Jennifer på torp. Fick även med mig ett par bootcut-jeans hem. Visar imorgon när jag lägger upp outfit. Rekommenderar verkligen träningskläder från HM då de har kvalité OCH är billiga. Superbra för en student som mig iallafall! Hade det idag när jag och Jennifer körde axlar, rygg och bröst. Kanon!
 
Nu är det PH-time och mys. Nyduschad är jag också - det bästa jag vet! 
 
Hoppas ni haft en trevlig måndag. Jag har då haft en väldigt intressant en iallafall, som ni kanske förstod på mitt förra inlägg. 
 
PUSS

KRIG

Hallå!
 
Sitter i skolan på sista lektionen. Har varit en turbulent dag med mycket upp-och-ner-känslor. Jag och Klara har sprungit runt och försökt fixa massa saker. Kan inte nämna något här, men skrattar högt åt personen som det handlar om. 
 
Ska lyssna på lite samhäll nu. Klara är med på lektionen också. Kuuuuul <333333
 
 

Lita inte på någon

Hej!  
 
Ska precis lägga mig för att sova.
 
Har inte kunnat uppdatera så mycket denna helg. I fredags blev min mobil stulen på Kims 18-årsfest. Någon tattare kom och tog den vilket gjort mig FÖRBANNAD. Hade varken kod på mobilen eller "hitta-min-iphone" så det är rätt kört... Allt är polisanmält, skadeanmält och spärrat. Har även bytt lösenord på alla mina konton. Det som är mest tråkigt är alla mina meddelandekonversationer och bilder. Kommer sakna... 
 
Igår var jag iallafall hos Amanda Fridolvsson. Kollade på "The wolf of wall street". Hört massa bra om den, men den totalSÖG. Fyfan, tre timmar till spillo. Blev översovning och mys innan vi drog upp på morgonen o tränade.
 
Idag, söndag, har jag bara hängt med min familj. Pusslat, ätit stek, kollat "så ska det låta, ätit chokladpudding, kollat film o myst. Har en iphone 3 för tillfället så sitter inte mycket vid mobilen. Kanske en bra omställning för mig, haha?
 
Uppdaterar imorgon som vanligt. Nu ---> sömn!
 
Godnatt ♥
 
Mamma, pappa, barn

Allt går om man vill





Körde rygg och axlar idag med Sara efter skolan. Ett otroligt bra pass rakt igenom. Tunga vikter och höjde på nästan alla övningar. Älskar när man märker resultat! Mitt mål är att klara chins till sommaren. Mitt o Saras mål tillsammans är att klara fem stycken innan året är slut. Gör ju på hjälpmaskin nu. Tar bort 15 kg från min egen vikt hittils ungefär, snart snart där. Börjar på 30 kg avdrag från vikten - så allt går om man vill!! 

Nu ska jag fixa mig. Hämta upp Jennifer för att sen åka till Leticia. Efter det drar vi till Kim som fyller 18!!!! 

När tankarna knackar på

Klockan är 23.09 när jag börjar skriva detta inlägg. Det är torsdag 23 januari 2014. Sitter på toalettstolen på grund av mitt konstanta illamående jag haft idag. Jag är inte sjuk, bara utmattad och trött. Tankar som inte får vara i huvudet har varit hos mig idag. En riktigt tuff och krävande helvetestorsdag. Jag är trött på precis allt. Det handlar inte om att jag är trött på vintern och att jag behöver värme. Det handlar inte om att jag är trött på morgonen och så gärna skulle vilja ha en sovmorgon. Det är djupare än så. Som att jag försöker men ramlar vi mållinjen, som att jag knyter skosnöret men det åker upp, som att jag spelar fint på gitarren men strängen går av. Mitt huvud fungerar inte som förr. Det låter troligtvis konstigt i era öron, men 5 december 2013 när min klass fick reda på att Anders, vår klasskompis, gått bort dagen innan så hände något i mig. Jag stod lika nära Anders som nästan alla resterande i klassen. Egentligen är det inte han mina tankar handlar om hela tiden, de handlar om döden. Och livet. Och allt som hör till. 
 
Jag är inte rädd för något längre, samtidigt som jag är livrädd. Det är en finkänslig linje jag balanserar på. Vissa dagar klarar jag av att hålla mig uppe. Vissa dagar ramlar jag långt, långt ner. Jag har aldrig, någonsin förlorat någon i min närhet. När detta hände fick jag en chockad verklighetsuppfattning. När som helst, varje timme, minut eller sekund kan någon jag känner försvinna. Och jag kommer aldrig mer träffa personen. Kommer aldrig mer prata, känna personens lukt, skapa fler minnen, ta ännu mer kort. Allt är borta. Ingenting existerar. Jag är livrädd för att någon som står mig kärt långt ner i djupet av mitt hjärta ska säga hejdå från jordklotet. Jag är livrädd att något ska hända mamma när hon åker iväg till jobbet på mornarna. Jag är livrädd att något ska hända min storasyster, 70 mil ifrån mig. Jag är livrädd att min lillasyster ska bli påkörd av bussen påväg hem. Jag är livrädd att min kompis ska göra en dum fyllesak och ramla ner från ett tak. Jag är livrädd för att pappa ska bli sjuk och att jag inte träffat honom på länge. Jag är livrädd för att mina kompisar som fyller 18 och tar körkort ska vara med om en bilolycka. Jag är livrädd för att själv försvinna och aldrig mer träffa dessa personer i himlen. Jag vet inte om jag tror på himlen. Kanske finns den, men kanske är den också så stor att man aldrig finner den personen man söker. Kanske finns det ett liv efter himlen? Precis som detta livet på jorden, efter 9 månader i magen. 
 
Jag låter som en idiot, jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Mina tankar äter upp mig inifrån. Kan börja gråta inom 5 sekunder om någon använder ordet "döden". "Vi har så mycket plugg denna veckan, jag dööör". Nej. Du dör inte förhelvete. Du DÖR inte för att du har tre prov denna vecka. Du kommer inte försvinna från jorden. Helvete. Helvetes jävla fan. Är så trött på att vara trött. Har prov imorgon, men har inte börjat plugg. Såklart. Det går inte. Har ingen ork överhuvudtaget. Finner ingen motivation. Tänker på Anders familj. Tänker på alla hans nära vänner som saknar honom innerligt. Tänker på hur det skulle vara om någon i min familj gick bort. Tänker själv på hur det borde kännas att dö. Liksom, dö på riktigt. 

Dagens Cornelia




/ Jeans - Crocker / Skor - Primeboots / Blus - BikBok / Skärp - Saddler / 

Hårproblem





Kan jag få tillbaka mitt bruna långa hår? Hatar hur mitt ser ut just nu... 7 februari har jag färg- och klipptid vilket är så skönt! Längtar som aldrig förr... 

Gårdagens



/ jeans - cubus / t-shirt - JC / kofta - new yorker / 

Nelly.com

 
Lite bättre bilder från klackarna jag köpte från www.nelly.com. Är jättenöjd!

Dagens Cornelia

 
/ Jeans - Crocker / Blus - Clothes 4 her / Skor - Skopunkten / Skärp - Fanny Michel / Jacka - Modströms / Mössa - Bikbok /

Dagens Cornelia

 
/ Jeans - Diesel / Tröja - Gant / Skor - Primeboots /
 
Detta invigde jag måndag v.4 med. Jättebekväma kläder, också varma. Till detta hade jag en jacka från Modströms som jag älskar. Fick tyvärr ingen bild på den!
Fräscht förresten att det fortfarande är kvar blött/snö på skorna på bilden haha - inte meningen!
 
Har pluggat jättemycket idag o ska strax fortsätta. Först städning av rum och på med mjukiskläder. Paradise Hotel idag också!
 
Puss dolls 

Bara skola, hela tiden

Hej hallå, underbara måndag! Eller?
 
Sitter i skolan, slutar om en halvtimme. Ska sitta kvar i skolan för att plugga med Ebba dock. Historia ska in i huvudet. Det är sååå mycket! Har även utvecklingssamtal kl 16.30-17.00, så mamma kommer hit då. Har verkligen inget liv längre, bara skola i huvudet...
 
Ska forsätta lyssna på undervisning om amerikanska presidenter nu. Kul:-)
 
 

Ögonen blöder

Hallå!
 
Hade tänkt att blogga mycket idag, men hade bakrus till 16.00. Jennifer körde mig till McDonald´s vid 13.00, innan hon började jobba, så fick i mig lite mat iallafall. Har pluggat sedan dess, och är nu ÄNTLIGEN klar med en sjukt jobbig samhällsuppgift. Imorgon blir det plugg efter skolan med Ebba. Historiaprov på onsdag och naturkunskapsprov på fredag. Ska pränta in det i huvudet!!!
 
Nu måste jag sova. Mina ögon blöder av att jag pluggat så mycket... Riktigt trött. Kommer bli jobbigt att komma upp ur sängen imorgon. 
 
Godnatt goingar!
 
Två bilder från en visning från inspo.nu!

Festligheter

Hallå!

Igår var det fest på Ammenäs. Gick inte in med så bra inställning för var inte jättesugen, men det blev så bra. Gött folk, fint hus, nära hem till Amanda. Det var en jättebra lördag, mår inte lika bra idag dock.. 

Hade velat sova hela dagen, men ska ta något att käka sen åka till Ebba för att plugga. Mycket denna vecka! 

Här kommer lite skabbiga festbilder:







Mot gymmet

Mot gymmet med Jennifer. Efter det blir det shopping på Torp med den bruden. 

Ikväll vankas festligheter. 

Ha en trevlig lördag! 





Välbehövligt




Hej! 

Min fredagskväll har varit jättetrevlig. Åkte bil med Jennifer till McDonalds. Fikade, träffade arbetskompisar och hade ett stort catch-up talk. 

Är jättetrött. Ska upp med henne o träna imorgon vid 12.00, blir bra!

Godnatt

Träning





Körde rygg, axlar och bröst igår med Sara. Ett härligt pass som resulterade i en god träningsvärk idag! 

Kört biceps/triceps idag med Clara + löpte 4.15km. Blev personbästa faktiskt. 3.29 min/km under nästan hela löpturen. Känns bra! 

NYTT

 
Skulle åka till Torp igår för att köpat tröjor - fick med mig fyra byxor och en tröja. Detta är tre av byxorna. Ett par Diesel och två par Crocker. De andra byxorna och tröjan är de jag hade på mig på det förra inlägget med outiften. Kostymbyxor och randig tröja från Gina Tricot. 
 
Är supernöjd. Bara tröjor som fattas i garderoben nu, haha...

Dagens





/ Byxor & tröja - Gina Tricot / Skor - Primeboots / Jacka - HM / Skärp - Fanny Michel / 

Haha ser ut som jag bara burit pälsjackan det senaste, men bara råkat bli att jag tagit bilder just de dagarna... 

Tired

Hej på er!
 
Lovade att lägga upp bilder på de nya kläderna, men jag orkar verkligen inte. Vill bara hoppa i säng nu så jag orkar upp imorgon. Lång dag framför mig! 
 
Hoppas ni sover underbart. Dröm fint
 
 

A shower

Hej! Ska hoppa in i duschen nu innan jag börjar med plugget igen. Var på torp förut en stund också. Visar upp senare vad jag fick med hem. Nuuuu ----> dusch!

Benpass

Hallå! 

Klockan är mycket, men jag kom precis hem. Ska försöka sova nu! 

Idag efter skolan blev det ben på gymmet med Bella o Sara iallafall. Körde mycket röv!!! Bra inför sommaren haha.... Kommer lite dassiga mobilbilder på delar av passet. 

Godnatt darlings








Just ordered

 
Förgyllde min kväll genom att slösa lite pengar. Ett par klackar från Nelly och ett par Nike Air Max 90 från Nikes hemsida är nu mina. Klackarna lär komma snabbt, men Nike skickas ju från USA så får se hur lång tid det tar. Är överlycklig iallafall och väntar nu glatt på mina bebisar. 
 
Nu ska jag sova. Godnatt!

MÅNDAG

 
Hej på er. 
 
Ännu en måndag är snart över. Bilderna ovan är två veckor gamla som endast legat o skräpat i kameran, så jag kunde lika gärna redigera dem lite. 
 
Tänkte egentligen träna idag, men det är för mycket plugg att ta tag i. Skolan före allt. Historia, Naturkunskap, Samhäll och Pedagogik är bara lite av alla saker jag har.... Nu sätter vi igång!
 
Glöm inte att kika in på Isabels nya blogg: www.isabelandreasson.devote.se 
Peppa henne att fortsätta så länge som möjligt så har jag något att läsa på dagarna hahah..
 
Ha en fortsatt härlig måndag, om det nu går! Puss på er ♥
 

Dagens Cornelia

/ Jeans - Cubus / Skjorta - Ralph Lauren / Jacka - H&M / Kängor - Primeboots /
 

Mathias 20 år!

Hej!
 
Mellan lördag och söndag var jag ju somsagt på fest. Mathias fyllde hela 20 år!!! Självklart skulle det firas. Jag kände inte det folket så bra när jag kom dit, men jag blev så välkomnad så fort vi anlände till el party. Det blev fest hela natten, bokstavligt talat. Tog bussen 08.32 till Uddevalla, från Ljungskile. Var hemma i sängen vid 09.30 då jag totaldäckade på grund av trötthet. Nästan hela söndagen gick till att sova, förutom de timmar jag var med pappa. Det blev julklappar, en stund på torp och käk på McDonald´s. 
 
Min dygnsrytm är helt upp och ner. Suttit och gäspat hela dagen idag i skolan. Känner mest att jag vill åka hem hela tiden, mår inte alls bra. Men går man samhäll så gör man, då kan man inte missa lektioner...
 
 

Sömnbrist

Inte blivit några inlägg idag pga jag kom hem från festen 09.30 imorse. Har varit helt förstörd hela dagen pga sömnbrist. Lovar att lägga upp härliga festbilder imorgon. Nu ska jag sova! Godnatt! 

Klädsel igår

Igår när vi käkade hade jag på mig pälsjackan jag fick tag på från HM. Till det en blus från Zara och jeans från Dr.Denim. Hade en mycket trevlig fredag som avslutades med mys hos Vendela! 

Denna morgon har vi bara slappat o kollat på "The Great Gatspy" som är en av de bästa filmer jag sett. Verkligen!

Have a nice saturday friends! 





Gym och trevlig fredagskväll

Godkväll!

Efter skolan blev det att dra ner till stan med Bella. Vi båda bokade färg- och klipptid. Så skönt att jag ska fixa håret snart! Efter det blev det gymmet. Körde mage i en timme med Bellz och sedan armar en timme med John. Jättebra pass!

Nu har jag precis käkat färdigt på Cheers med massa tjejer! Dags att dra vidare! 






Min storasyster

Att ha syskon är något av det finaste man kan ha. Givetvis har jag så många gånger velat att de alla skulle utrotas, men jag är ändå alltid tacksam i slutändan för att jag har mina tre systrar. Sen kommer vi till det jag faktiskt tänkt ägna detta inlägg till. Hur det känns när en av fyra faktiskt flyttar hemifrån. 
 
Min storasyster heter Elin Josephine Rohlsson. Hon fyller 21 år i sommar (något jag inte kan förstå) och har guldbrunt, jättetjockt, vågigt hår (motsatsen till mina stripor). Hon är 1.80cm lång, är ljus i hyn, har små läppar, fina tänder, bra hy, långa armar och stora bröst. Det enda vi har gemensamt är alltså längden....... 
 
Trots våra olikheter och våra timmar med konstant bråk så saknar jag henne så mycket att jag spricker. Det är inte enkelt att "bara åka och hälsa på". Hon bor nämligen i Bergen i Norge. 70 mil från mig. Vi har egentligen aldrig haft en jättebra relation när det gäller till att prata djupt med varandra, men sedan hon flyttade och vi började sakna varandra mer och mer har vi fått sjukt bra kontakt. Det känns bra, men också jobbigt. Vill ha henne att krama på ibland. 
 
Att se hur hon lever sitt liv där borta gör mig så glad. Hon har verkligen hittat sitt typ av folk. De är inte riktigt som de folk hon kände förr. Hon har hittat en krets som är helt jävla störda, rent ut sagt haha. Världens goaste folk! Jag sprudlar i kroppen varje gång jag läser på din blogg hur bra ni har det där. Att ni har blivit ett "järngäng" som ni kallar det. Alla härliga tjejer och killar som bara jobbar, festar hela tiden, sover och är bakis tillsammans. Ni sitter ihop. Ni är ett. Jag önskar ibland jag kunde vara med i det. 
 
Elin jag saknar dig så mycket. Det är först nu, när jag skriver orden framför mig, som jag faktiskt inser det. Tårarna rinner hejdlöst utan att jag kan stoppa det. Kollar ut genom fönstret och önskar att jag kunde komma och hälsa på. Vill bara vara med dig några dagar. Det är så tomt utan dig här. Det är svårt att helt plötsligt bli äldst. Det är svårt att ta hand om småsystrarna, att få vara själv o stå emot när vi två alltid stod emot tillsammans om det var bråk. Jag fyller 18 snart, ska på bal, Rhodos, tar körkort - allt går så in i helvetes fort. Tiden bara åker iväg utan att jag hinner tänka. 
 
När allt hände för en månad sedan, med Anders som gick bort, började jag tänka på de som står mig närmast. Det var så jobbigt att tänka på att vi sett varandra en gång på snart åtta månader. Om något skulle hända dig vill jag vara nära. Om något händer dig vill jag ha varit med dig precis innan, gjort ännu mer minnen med dig. Det räcker inte bara med några rader på facebook, skype och snap. Jag behöver en utång med skratt, en lunch på stan och en shoppingrunda med min storasyster. Fan vad jag älskar dig syrran. Älskar dig så det gör ont. 
 
 

Behöver

 
Brun, fräsh, fin hy. Minns att detta var i somras och det var soligt + otroligt varmt. Mådde så bra! Saknar värme och sol. Att inte ha något att göra, men då kunna gå ut i solen o läsa en bok. Blir på riktigt sååå deprimerad av regnet, mörkret och allt plugg.

Kaxig

Hallå sunshines

Var på Torp med mamma efter skolan för att köpa lite småsaker. Fick även med mig denna pälsjacka från HM! Snygg va? Funkar så bra till många outfits och kaxar till det jäkligt mycket. Gillar den skarpt! Ska bäras mycket när regnet givit sig av! 

Dags för plugg. Samhäll, naturkunskap och historia. Skolan drar igång snabbare än man hinner blinka...




2013 - del 3

Gick på kräftskiva hemma hos Liselott vilket var en jäkla rolig kväll haha, var på Solid Sound med massa goingar.
 
Hängde med min familj. Var i skogen och plockade svamp bland annat, något jag gillar mycket. Min storasyster flyttade också till Bergen, Norge och jag saknar henne varje dag. 
 
Både Lisa och Tilda hade varsin fest som slog på stort.. Har haft så roligt på alla fester. Aldrig något som spårat sönder, utan endast alla närmsta vänner. 
 
Gick lite visningar för Inspo.nu tillsammans med vänner. 
 
Umgicks med alla goa vänner, klädde upp mig med roliga kläder och fixade mig till många utekvällar. 
 
Åkte till Bergen för att besöka min storasyster. Det var intressant att få en bild hur hon bodde, även en liten minisemester för min fina familj. 
 
Kollade fotboll med pappa, lunchade med Clara, var i Göteborg på ännu mer fest med Vendela och Anna och firade även farsdag med bästa pappa!
 
Gick en visning i Göteborg för Inspo.nu, gick på fest hos Klara och var ute o käkade med Leticia, Amanda och Victoria. 
 
Som det ser ut på alla bilder har detta året inte bara fört med sig positiva saker. 4 december gick min klasskompis Anders bort, som många av er vet. Det tog jäkligt hårt på mig då jag aldrig förlorat någon i min närhet. Har i princip tänkt på honom och döden varje dag sedan då, vilket har ledit till att jag fått jobbiga tankar och mardrömmar. Har blivit mer tacksam för vad jag har, men samtidigt väldigt rädd för att förlora folk. Är paranoid och osäker, vill inte göra lika "galna" saker som innan för att jag faktiskt nu förstått att döden finns. Ja, på riktigt värsta dagen i mitt liv. Ett riktigt tungt och chockande besked. Vila i frid... ♥
 
Festade med våra vänner i Allingsås, var på förkrök hos Vendela en annan kväll och en annan dag träffade jag Erik Rapp på Torp. Sedär!
 
Firade "stor-jul" hos min moster, som vi gör varannat år. Älskar!!!! Stort julbord, hela släkten samlad, mycket klappar! Jag fick bla. en akustisk gitarr från Fender som jag önskat mig. Grät av glädje!
 
Var hos "farmor" och Sylve för att fira mini-jul med dem. PEACE på allihopa. 
 
Fick på riktigt det bästa slutet någonsin av 2013, och en sååå bra start på 2014. Vi firade hos Tilda med på riktigt ALLA vänner. Såklart fattades några, men i princip alla jag ville fira med. Några var utomlands, några var på andra fester, o pojken var ute vid Ammenäs. Men jag var så fruktansvärt glad denna kväll/natt. Grät så mycket av lycka vid tolvslaget. Herregud, kunde inte blivit bättre!
 
Detta är alltså mitt 2013. Har självklart inte tagit med allt, det skulle inte gått. Tog med det jag känner att jag kommer ihåg som de viktigaste minnena. Allt är verkligen inte i ordning då min mapp på datorn bara heter "2013" och inte är samlade i olika månader. Men tror ni förstår ändå!

F.y.f.a.n


 
Kan alla ta en sekund o kolla på mitt schema vårterminen ut? HEMSKT

Första dagen snart avklarad!

Hej på er!
 
Sitter på sista lektionen för denna dag. Riktigt segt att börja skolan igen, samtidigt som det finns så mycket att se fram emot detta år som gör att man får motivation. Har inte mycket alls att göra idag förutom att kolla igenom historian och gå på TRX 18.30. 
 
Vill bara hem just nu och tvätta av mig mitt smink då jag har skitdålig hy just nu. Usch. Ber till gud att det ska bli bättre snart!
 
 
Denna filur sitter bredvid mig på bänken nu!

2013 - del 2

Många grillmiddagar, Emil fyllde 18 år, Jessica konfirmerade sig, det var morsdag, klassen åkte till Stockholm, mycket biomys och många svängar ner till Göteborg!
 
Jag kom tyvärr in i gamla, dåliga vanor igen. Bilden näst längst upp till höger är en gammal bild, jag jämför med den. Började på massa dieter, rasade i vikt. Gamla ätstörningstankar som jag faktiskt aldrig tror kommer försvinna. Kommer skriva mer om detta när modet är inne. Bilden längst upp till höger är en ganska nytagen bild som visar att jag klarade mig igenom skiten ännu en gång. Skillnaden på bilderna är 12kg. 
 
Hade på riktigt världshistoriens bästa midsommar. Den går till historien!!! Förkrök hos Clara med sjukt roliga lekar, som sedan avslutades med fest hos Kasper och Måns. Tänker inte visa bilder därifrån, hahah...
 
Det var skolavslutningsfest hemma hos Isabel som var otroligt rolig!!! Var även på ett bröllop till Hansas kusin några dagar efter där jag och Ida var KUNGAR i baren!
 
Så OTROLGT många mysiga sommardagar/kvällar. Tacka gudarna för fritidskortet. Herregud vad många platser jag upptäckt. Tex. festade vi med norskar i deras båt på Smögen. Var också på Gessle i Lysekil med ett gott gäng. Kanonkul!
 
Mamma och Hansa (min extrapappa) gifte sig 13 juli. Höjdpunkten på hela sommaren! Det var fruktansvärt vackert. Jag sjöng två låtar som blev lite svajiga pga glädjetårar. Vid 00.00 fyllde jag även 17 år!
 
Jag hade middag och festligheter hos mig, var på Liseberg med Ida, Marcus och John, förkrök hos Vendela innan Fallens och mycket badande på Skeppsviken. 
 
Hade en sååååå bra dag med Vendela och Vanda. Åkte vattenscooter, badade, solade, käkade på Snäckan och bara njöt av sommaren. Saknar så!!!
 
Mer festande, Valand, Lotta på Liseberg, käk med familjen och många skratt!
 
Åkte till Taizé med faddrarna och ledarna i Bäve kyrka där jag är konfirmandledare. Det här var på riktigt något av det bästa i mitt liv. Jag mådde riktigt bra i Frankrike utan mobil och sociala medier. Träffade människor från alla möjliga delar av världen som jag fortfarande har kontakt med idag. En vecka som gjorde mig gott!

2013 - del 1

Firade in det nya året. Jag och Ida fixade oss hemma hos mig och blev fina i paljettklänningar o höga skor. Barbent dessutom. Något vi ångrade senare då det ÖSREGNADE. Översvämning i hela Uddevalla...
 
Var i Kläppen med Amanda. Vi hade det helt jäkla underbart, även fast jag blev sjuk några dagar!
 
Jag festade mycket, samtidigt som jag tränade - vilket är en grymt dålig idé. Fick inte många resultat på träningen, men en goare kompiskrets vilket följt med mig hela året. 
 
Gick en liten hårshow med Bella. En liten rolig grej i vardagen!
 
Tatuerade mig och firade Valborg samma dag vilket resulterade i en rå fylla. För de som vet ska man inte dricka när man är nytatuerad - det visste inte jag...
 
Träningen gick bättre och bättre...
 
Var på så sjukt många roliga fester med underbara vänner jag har omkring mig. Bland annat firade vid Clara som fyllde 17 år!

Bra kontakt

Godkväll sköningar

Idag vid 13.00 blev det bio med familjen. "Sune på bilsemester", mycket trevligt! 

Efter det blev det gymmet. Rygg, axlar och lite biceps. Otroligt bra pass fick jag till idag. Grym kontakt med ryggen, vilket jag inte fått på ett tag! 

Nu ska jag plugga historia innan PH börjar! 





Göteborg

Hej på er!

Ni är fortfarande en del som kikar in här trots att min uppdatering är på botten just nu. Funderat länge på om jag ska göra en summering av 2013, men man ska orka också.... 

Min pojk har varit hos mig idag o åkte för en stund sedan. Ensam natt idag... 
Kanske lika bra med tanke på min bakfylla. Fest i Göteborg igår. Vendela fyllde 17 och Anna 18. Kanonkväll!