Svar på frågor jag missat

Hur hinner du till jobbet om du bara har 5 minuter på dig?:O
Svar: Jag brukar alltid få gå lite tidigare från skolan då det är rätt chill på gymnasiet. Sedan bestämmer jag alltid med mina föräldrar att någon av dem ska stå utanför skolan 15.30. Vi kör i racerfart till Torp, jag käkar något litet i bilen oftast och sedan springer jag in o byter om. Fungerar för mig!

 

C: Vet du om man kan beställa byxorna på internet? Kan du isf länka dom? 
Svar: Byxorna kommer från Zara, och man kan beställa därifrån - men jag hittar inte byxorna!!! Letat jättelänge, här finns iallafall liknande: http://www.zara.com/se/sv/dam/byxor/byxa-skinneffekt-c358005p1668345.html. HM har också ett par snygga: http://www.hm.com/se/product/26924?article=26924-A. 

 

Malin: Vart är dina snygga träningstights ifrån?
Svar: Från HM!

 

Hej! Vad har du för modell på dina svarta vans? Skulle va sååå snällt om du svara i ett inlägg :)
Svar: Hej! Min modell heter ERA och de är nästan i likhet med de klassiska Authentic. Har helsvarta!'

 

från vilken sida beställde du din balklänning?
Svar: Från www.1dress.co.uk 

Hur känner du Evelina?
Svar: Jonsson? Hmmm vi har känt varandra i många år utan att jag kanske skrivit det på bloggen. Men det är säkert genom gemensamma kompisar, minns knappt haha. 

 

Sara: Hej Cornelia! Skulle verkligen uppskatta om du länkade byxorna för har letat efter sådana jättelänge och dessa satt så snyggt men tycker det är svårt att leta på sidan då det finns så många. Kram!
Svar: Dessa är det jag har: http://www.hm.com/se/product/14915?article=14915-A, men tycker även dessa är snygga: http://www.hm.com/se/product/22034?article=22034-A, http://www.hm.com/se/product/22331?article=22331-A, http://www.hm.com/se/product/11908?article=11908-A. 

 

Sjuukt snygga skor! Men måste bara fråga vad du har i dom? Alltså har du inga sockar alls eller jätte låga och korta sockar? Kram!
Svar: Taaack! I Nike Air Max har jag låga vita sockar, men i ex. Vans har jag inga. Snyggast så tycker jag! Kram på dig 

 

Jojken: Du är så fruktansvärt jäkla mega go va!
Svar: Haha var väl ingen fråga, men tog med ändå för blev väldigt glad. Tack!

 

 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR